25 / 05 / 2024

ibb küçükarmutlu

ibb küçükarmutlu

Küçükarmutlu 'daki arsalar satış listesine kondu, yaklaşık 1.5 milyon metrekarelik alanda kurulan mahallenin alınan kararla birlikte üçte biri önümüzdeki aylarda ihale ile satışa çıkacak...

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Sarıyer Küçükarmutlu riskli alan kararının iptali için dava açıldı!

Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen FSM Küçükarmutlu’da vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yaptıkları itirazdan sonra bu kez de kararın iptali için mahkemeye başvurdu

Mimar Senem Doyduk'ı yakan 'cephe' mesajı!

İstanbul Küçükarmutlu’da alternatif kentsel dönüşüm projesini yürüten mimar Yrd. Doç. Dr. Senem Doyduk, terör örgütü DHKP-C üyesi olduğu iddiasıyla tutuklandı.

İstanbul Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

İstanbul'da Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm için yıkım başladı. Sabah saatlerinde bölgeye giden çok sayıda iş makinesi mahalleli tarafından tepki ile karşılandı. Yıkım ekiplerine çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisleri de eşlik etti.

1990 yılında İTÜ'nün arazisi yağmalanmış!

1990 yılında İTÜ'nün 1 milyon 500 bin metrekarelik arazisi gecekondu işgali altında kalmış. Küçükarmutlu'yu da içine alarak, Baltalimanı'na kadar uzanan üniversiteye ait arazide gecekondu mahallesi oluşmuş.

1989 yılında Baltalimanı'nda 500 gecekondu yerle bir edilmiş!

1989 yılında Boğaziçi'nin Rumeli Yakası'nda, Baltalimanı ve Küçükarmutlu Tepesi'nde 500 gecekondu yerle bir edilmiş. 20 bin nüfusun yaşadığı bölgedeki Boğaz manzaralı gecekondular çevik kuvvet desteğiyle yıkılmış.

İBB Bahçıvanlık kursu kayıtları 2 Mart'ta başlıyor!

İBB tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde ücretsiz gerçekleştirilen ve meraklılarının sabırsızlıkla beklediği Bahçıvanlık Kursu; Haliç Eğitim Merkezi için 2 Mart 2015 ve İdealtepe Eğitim Merkezi için 4 Mart 2015 tarihlerinde başlayacak.

İBB'nin Topçu Kışlası kararı yargıya taşındı!

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi üyeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) performans programı ve 2015-2019 Stratejik Planı'nda "Taksim Meydanı Kentsel Tasarım ve Taksim Kışlası Restitüsyon Projesi"ne yer vermesini yargıya taşıdı.

Kağıthane'de İBB'den 1.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı belediyeye ait Kağıthane 'de yer alan 298 metrekare arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli ise 1 milyon 192 bin TL.

İBB'den hafriyat döküm sahası açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hafriyat döküm sahası açıklaması yaptı. Yapılan açıklama şu şekilde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Yakasında yeni hafriyat döküm alanı göstermediği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır.

İstinye'de İBB'den 1 milyon TL'ye satılık konut alanı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; İstinye'de yer alan konut alanını 31 Aralık 2014 tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu konut alanının toplam bedeli 1 milyon 55 bin 425 TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de İBB'den 3.1 milyon TL'ye satılık konut alanlı arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Sarıyer'de yer alan konut alanı arsayı 24 Aralık 2014 tarihinde satışa çıkarıyor. Arsanın toplam bedeli 3 milyon 142 bin 830 TL olarak belirlendi.

İBB'den Eyüp'te 1.5 milyon TL'ye satılık ticaret konut alanlı arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Eyüp bölgesinde yer alan ticaret konut alanı arsayı 24 Aralık'ta satışa çıkarıyor. Arsanın toplam bedeli 1 milyon 593 bin 500 TL olarak belirlendi.

ibb küçükarmutlu Haberi

ibb küçükarmutlu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Avrupa Yakası çıkışında bulunan ünlü gecekondu mahallesi Küçükarmutlu'daki arsalarını satış listesine koydu. Büyükşehir, 'Özel Proje Alanı' ilan ilan edilen bölgeyle ilgili en kritik karar önceki gün yapılan mecliste alındı. İBB'nin 500 dönüme yakın yeri için yapılan oylamada CHP, muhalefet şerhi koydu. Teklif AK Parti'li meclis üyelerinin oylarıyla geçti. Böylece İstanbul'un en değerli gecekondu mahallesinin satışı için engel kalmadı. Birçok olayın olduğu, yıkıma giden ekipler ile vatandaşlar arasında çok sayıda gerginliğin geçtiği Küçükarmutlu'nun satış listesine konulması İBB meclisinde tartışmalara neden oldu. Yaklaşık 1.5 milyon metrekarelik alanda kurulan mahallenin alınan kararla birlikte üçte biri önümüzdeki aylarda ihaleyle satılacak.


Sabah...