02 / 05 / 2024

İBB maçka parkı açıklaması

İBB maçka parkı açıklaması

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),Maçka Parkı'nda tünel inşaatı sırasında ağaçların kesilmediğini tünel çalışmasının sona ermesinin ardından nakledilen ağaç sayısı kadar ağaç dikiminin yapılacağını bildirdi.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Evim mağdurları yarın Maçka Parkı'nda toplanıyor!

'Evim' isimleriyle bilinen ve tasfiyesine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin mağdurları yarın saat 13:00'te Maçka Parkı'nda toplanıyor...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Maçka Parkı'ndaki 199 ağaç söküldü!

Çalışmaları başlayan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tüneli için Maçka Parkı’ndaki 199 ağaç yerinden söküldü.

Maçka Parkı'ndaki kafe yıkıldı!

Şişli Maçka Parkı'nda hakkında yıkım kararı bulunan bir kafe İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. 

Trabzon Maçka 7 Temmuz 2017 kura sonuçları!

Trabzon Maçka 7 Temmuz 2017 kura sonuçları henüz açıklanmadı, Trabzon Maçka 7 Temmuz 2017 kura sonuçları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları!

7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları henüz açıklanmadı, 7 Temmuz 2017 TOKİ Maçka kura sonuçları belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Maçka kura sonucu listeleri!

TOKİ Maçka kura sonucu listeleri henüz açıklanmadı, TOKİ Maçka kura sonucu listeleri belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Maçka kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Maçka kura sonuçları henüz açıklanmadı, TOKİ Maçka kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017!

TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017 henüz belli olmadı. TOKİ Trabzon Maçka kura sonuçları 7 Temmuz 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

Maçka Forumu'ndan park açıklaması!

Maçka Forumu, İBB Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Karayolu Tünelleri Projesi kapsamında inşaat alanına dönecek Maçka Parkı için açıklama yaptı.

Maçka Demokrasi Parkı'na ilişkin 7 sorun mecliste!

Maçka Demokrasi Parkı'nın tünel projesi için kullanılmasına ve karayolu projelerinden etkilenen park, orman ve yeşil alanlara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

İBB maçka parkı açıklaması Haberi

İBB maçka parkı açıklaması

Maçka Parkı’nda tünel girişi için geçici bir çalışma yapılacağının belirtildiği açıklamada "Toplam büyüklüğü 138 bin 971 metrekare olan Maçka Parkı’nın 3500 metrekarelik bölümünde tünel girişi için geçici bir çalışma yapılacaktır. Çalışma tamamlandığında 3500 metrekarelik alan eski haline döndürülecek ve 1 metrekare yeşil alan kaybı olmayacaktır. Çalışma yapılacak alanda 97 adet ağaç bulunmaktadır" ifadelerine yer verildi.



"AĞAÇLAR KESİLMEYECEK, TAŞINACAK"

Bu ağaçların bir kısmının Maçka Parkı içine bir kısmının da farklı alanlara taşınacağının belirtildiği açıklama, ağaçların kesilmeyeceği vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ağaçların zarar görmemesi için İstanbul Orman Fakültesi’nden alınan 29 Aralık 2016 tarih 221560 sayılı rapor doğrultusunda hassas bir çalışma yürütülecektir. Bu ağaçların bir kısmı uzmanlar nezaretinde özenle taşınıp Maçka Parkı içinde bir kısmı da farklı alanlarda yaşatılacaktır. Çalışmalar sırasında...