06 / 05 / 2024

ibb mesken müdürü Kenan Paşali

ibb mesken müdürü Kenan Paşali

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken Müdürü Kenan Paşali kimdir? Kenan Paşali, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte 13 Ağustos 2014 tarihinden itibaren Mesken Müdürü olan Kenan Paşali...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

Konut kredisini devretmek mümkün müdür?

Kredi kullanılarak satın alınan mesken farklı nedenlerden dolayı henüz borcu bitmeden satılmak istenebiliyor. Peki, henüz borcu kapatılmayan kredili ev nasıl devredilir? Konut kredisini devretmek mümkün müdür?

Tapuda mesken olan yerin işyeri olarak kullanılması mümkün müdür?

Tapuda iş yeri olarak görünen yerlerde, umuma açık istirahat ve eğlence yeri açılması için oy çokluğu yeterli oluyor. Peki, tapuda mesken olan yerin işyeri olarak kullanılması mümkün müdür?

İşyerleri DASK kapsamında mıdır?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, tapuya kayıtlı ve özel mülkiyete tabi taşınmazlar üzerinde "mesken" olarak inşa edilmiş binalara DASK yapılması zorunlu tutuluyor. Peki, işyerleri DASK kapsamında mıdır?

Murat Ermeydan, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü oldu!

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj Genel Müdürlüğüne atandı. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan ise İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı...

İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, İBB Genel Sekreteri oldu!

İETT İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı. Baraçlı, Temmuz 2009'dan beri İETT Genel Müdürü olarak görev yapmaktaydı. İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı kimdir? İşte cevabı...

Apartman sakinlerinin bir kiracıyı evden çıkarma hakkı var mıdır?

Kiracının, kontratta belirtilen hususlar doğrultusunda kiracısını evden çıkarma hakkının bulunduğunu biliniyor. Peki apartman sakinlerinin bir kiracıyı evden çıkarma hakkı var mıdır?

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç: GYO'lar desteklenmeli!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Musa Aksaç, gayrimenkul sektörünün GYO'larla desteklenmesi gerekliğini söyledi...

ibb mesken müdürü Kenan Paşali Haberi

ibb mesken müdürü Kenan Paşali

Kenan Paşali kimdir?

Kenan Paşali, 1974 İstanbul'da doğdu. 1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Bahçeşehir  Üniversitesinde Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi dalında  Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.


1998-2003 yılları arasında özel sektörde alt yapı şantiyelerinde saha Mühendisi olarak görev yaptı.2003 yılında göreve başladığı Pendik Belediyesinde Kontrol Mühendisliği,Plan ve Proje Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü görevlerinde  bulundu.


2009 Ekim ayı itibarı ile göreve  başladığı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Harita Müdürlüğü’nde 2014 Ağustos ayına kadar Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 


13 Ağustos 2014 tarihinden itibaren Mesken Müdürü olarak görevini...