20 / 05 / 2024

İBB Mesken Müdürü kimdir

İBB Mesken Müdürü kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken Müdürü Mehmet Kahveci, 16 Nisan 2012 tarihinde Mesken Şube Müdürlüğü görevine atanmıştır. Peki Mehmet Kahveci kimdir? İşte Mehmet Kahveci'nin detaylı özgeçmişi…

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Konut kredisini devretmek mümkün müdür?

Kredi kullanılarak satın alınan mesken farklı nedenlerden dolayı henüz borcu bitmeden satılmak istenebiliyor. Peki, henüz borcu kapatılmayan kredili ev nasıl devredilir? Konut kredisini devretmek mümkün müdür?

Tapuda mesken olan yerin işyeri olarak kullanılması mümkün müdür?

Tapuda iş yeri olarak görünen yerlerde, umuma açık istirahat ve eğlence yeri açılması için oy çokluğu yeterli oluyor. Peki, tapuda mesken olan yerin işyeri olarak kullanılması mümkün müdür?

İşyerleri DASK kapsamında mıdır?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, tapuya kayıtlı ve özel mülkiyete tabi taşınmazlar üzerinde "mesken" olarak inşa edilmiş binalara DASK yapılması zorunlu tutuluyor. Peki, işyerleri DASK kapsamında mıdır?

Murat Ermeydan, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü oldu!

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj Genel Müdürlüğüne atandı. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan ise İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı...

İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, İBB Genel Sekreteri oldu!

İETT İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı. Baraçlı, Temmuz 2009'dan beri İETT Genel Müdürü olarak görev yapmaktaydı. İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı kimdir? İşte cevabı...

İBB Mesken Müdürü kimdir Haberi

İBB Mesken Müdürü kimdir

Mehmet Kahveci kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken Müdürü Mehmet Kahveci, 1956 yılında Kahramanmaraş’ ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1986 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 


Mehmet Kahveci, 1994 yılına kadar serbest mimar olarak çalıştı. Aynı yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belbim A.Ş. de göreve başladı. 1995 yılının Nisan ayında Beyoğlu Belediye Başkanlığında göreve başladı. 1999-2004 yılları arasında Beyoğlu Belediye Başkanlığında İmar Müdürü olarak görev yaptı. 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak bir yıl görev yaptıktan sonra 2005-2009 yılları arasında Boğaziçi İmar Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevini ifa etmiştir. 


Mehmet  Kahveci, 2009 - 2012 yılları arasında İstanbul Şehircilik Atölyesi Şube Müdürlüğü görevini yürütmüş olup 16/04/2012 tarihinde Mesken Şube Müdürlüğü görevine atanan Kahveci, halen...