04 / 05 / 2024

ibb metro yatırımları

ibb metro yatırımları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP’nin idaresinde olan  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlanması gereken metro çalışmalarını henüz bitiremediğini belirterek, “İBB hiçbir şey yapmıyor. 2 senedir yatıyorlar” diye konuştu.

İBB'nin metrolar için yaptığı 301 milyon TL'lik bono tahvili başvurusuna red!

İBB Başkanı İmamoğlu, Hazine'nin İBB'ye bono tahvili için onay vermediğini belirtti ve "301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı” diye konuştu. 

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

İstanbul'daki metro yatırımları hızlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yaptığı “Raylı Sistem” çalıştayından metro yatırımlarını hızlandırma ve yerli teknolojilere ağırlık verme kararı çıktı.

İstanbul'da metro yatırımları canlanacak!

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul'da metro yatırımlarının canlandırılacağını ve İBB’nin çok ciddi bir çıkış yakalayacağını ifade etti...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da metro yatırımlarına devam edeceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, trafik sorununu çözeceklerini, metro yatırımlarına devam edeceklerini, deniz ulaşımındaki oranı arttıracaklarını belirtti...

İzmir'de metro yatırımları hızlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu, 95 adet metro aracı için yapılan “Halkapınar Yeraltı Depolama Tesisi” inşaatını inceledi. Kocaoğlu, bölgedeki metro yatırımlara devam edeceklerini söyledi. 

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

İBB yatırımlarını Doğu'ya çevirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), hizmetlerini ve yatırımlarını Doğu ve Güneydoğu illerine de götürmeye başladı. İBB, toplam bedeli yaklaşık 80 milyon lirayı bulan 3 ayrı ihale düzenledi.

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

Kağıthane ulaşım yatırımları 2015!

İstanbul’un hızla değişen İlçesi olan Kağıthane’de dev yatırımlar sürüyor. İlçede ulaşımı rahatlatmak için yapılan yeni yollar ve asfaltlama çalışmaları ardından Metro hattı ile Kağıthane İstanbul’un ulaşım merkezi konumuna geliyor.

ibb metro yatırımları Haberi

ibb metro yatırımları

Şanlıurfa'da hayata geçirilen altyapı yatırımlarını yerinde görmek için bölgeye giden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dönüş yolunda Sabah gazetesinin sorularını cevapladı. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre, Bakan Karaismailoğlu şöyle konuştu:

SKUTER ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

"Şehirlerde skuter kullanımı ile ilgili çalışma tamamlandı, yönetmelik çıkacak. Kullanımı ve özelliklerine ilişkin güvenlik standartları getirdik. İlçe ve belediyelerin nüfusuna göre ne kadar skuter kullanılabileceğini belirledik. Şehir içi hareketlerini, güzergahlarını standart altına alan bir düzenleme yaptık. Skuter'ın nerelerde kullanılabileceğini belirledik.

Yayaların ve engellilerin hareketlerini kısıtlamayacak şekilde park edilmesi için tedbirler aldık. Firmaların skuterları nasıl kullandıracağına ilişkin kuralları ve kaideleri belirledik. Haksız rekabet ve tekelleşme olmadan faaliyet gösterilmesine imkan sağlayacağız. Skuter'la ilgili işgaliye bedellerini belediyeler alacak. 25 km'ye kadar hız sınırlaması ve 16 yaş sınırı uygulanacak. Ayrıca yerli...