22 / 05 / 2024

İbb projelerinin mimarı

İbb projelerinin mimarı

Mimar Erol Kuzubaşıoğlu, KİPTAŞ'ın bir çok konut ve ticari projesine imza atmıştır. Kuzubaşıoğlu, Arima Mimarlık ile Altunizade Konakları'nı, Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu ve KİPTAŞ Fatih Konakları'nı tasarlamıştır. Peki Erol Kuzubaşıoğlu kimdir?

Mimar Şenol Gökner'den İBB Başkan adayı Murat Kurum'a 3 soru! İstanbul'da nasıl bir yaşam ortamı sunacaksınız?

AK Parti'nin İBB Başkan adayı resmen Murat Kurum olarak açıkladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve Murat Kurum'a 3 soru yöneltti. İşte o sorular ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'ne sağlık merkezi geliyor!

İBB Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Sağlık Merkezi İnşaatı ihalesi 5 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

Gönye Tasarım markalı konut projelerinin detaylarını tasarlıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, markalı konut projelerinin iç mekanlarını farklılaştırmak ve yaşanmışlık hissi katabilmek amacıyla tekstil ürünlerinden, halılara ve tablolara kadar birçok detayı kendileri tasarlıyor.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Urla Sevilla Kekliktepe Villaları'nın lansmanı 16 Şubat'ta!

Seçkin ve butik konut projelerinin mimarı Sevkon Gayrimenkul, Ege’nin yükselen değeri Urla'da sürdürülebilir lüks ve doğal yaşam anlayışına bambaşka bir boyut getiren yeni projesi Sevilla Kekliktepe Villaları’nı hayata geçiriyor.

İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'tan ödüllü fotoğraf yarışması!

İstanbul temalı ulusal fotoğraf yarışmasının ikincisinin konusu, “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” olarak belirlendi. İşte İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'ın fotoğraf yarışmasının katılım koşulları, ödülleri, başvuru adresi...

Mimar Hakan Kıran, nefes alan bina yapacak!

MYDONOSE Showland ve Haliç Metro Geçiş Köprüsü projelerinin mimarı Hakan Kıran, müteahhit olarak yatırımlarına devam ediyor. Dışarıya açılmayı planlayan Mimar Hakan Kıran, nefes alan bina yapacak.

Eşref Albayrak kimdir?

Eşref Albayrak, Ağaoğlu My City Bahçelievler, Uplife Elite Towers, Innovia Ispartakule, Selenium Twins - BJK Suleyman Seba Fulya Tesisleri ile Bağcılar Meydan projelerinin mimarıdır. Fatih Belediye Başkanlığı da yapan Mimar Eşref Albayrak kimdir?

Tuncay Çavdar kimdir?

Mimar Tuncay Çavdar, Ağaoğlu Andromeda Gold ve Nissa İnşaat’ın Nissa O2 Residence projelerinin mimarıdır. 1984’te Atölye T Mimarlığı kuran Tuncay Çavdar kimdir? İşte ünlü mimarın özgeçmişi...

Kor Yapı inşaat mühendisi ve mimar arıyor!

Kor Yapı İnşaat projelerinin şantiyelerinde görevlendireceği mimar ve inşaat mühendisi arıyor...

İstanbul 20 yıl içinde Londra olacak!

Sahibinden.com Projeler Editörü Selma Şenol, İstanbul'un ilgi odağı projelerinin mimarı Murat Yılmaz ile görüştü! İstanbul'da 20 yılı yıkıp yapmak ile geçireceğiz diyen Murat Yılmaz'ın kente ve mimariye bakışını konuştu...

Fransız mimar Dominique Perrault İstanbul'a geliyor!

Ulusal Fransız Kütüphanesi ve Berlin Olimpik Yüzme Havuzugibi birçok önemli projeye imza atan ünlü Fransız mimar Dominique Perrault, mimarlığın doğa ile olan ilişkisini anlatmak üzere Yapı-Endüstri Merkezinin davetlisi olarak İstanbula geliyor

İbb projelerinin mimarı Haberi

İbb projelerinin mimarı

Erol Kuzubaşıoğlu kimdir? 


Erol Kuzubaşıoğlu 1959 yılında Nizip’te doğdu.İlk ve orta öğrenimini Uşak’ta, lise eğitimini İzmir Özel Türk Lisesinde tamamladı.


Kuzubaşıoğlu, 1976 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisinde mimarlık eğitimine başladı.1982 yılında Yüksek Mimar olarak mezun oldu.1989 yılına kadar mimarlık büroları ve inşaat firmalarında görev aldı.


1989-1994 yılları arasında Proje Tasarım’ın ortağı ve kurucusu olarak mimarlık ve dekorasyon hizmetleri verdi.


Erol Kuzubaşıoğlu, 1994 yılında Arima Mimarlık Ltd.Şti.’ni kurdu. 2005 yılından itibaren Erkan Altuğ ile ortak oldu. 2008 yılında Erkan Altuğ ile Ere Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri’ni kurarak, faaliyetlerini Arima Mimarlık Ltd.Şti. ve Ere Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri olarak devam ettirmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.



Erol Kuzubaşıoğlu ve Arima Mimarlık projeleri!


Albayrak Gyo Güneşpark Evleri, Albayrak Gyo Kemerpark Evleri, Armutlu Belediyesi Hizmet Binası, Artvin Çoruh Üniversitesi Seyitler...