18 / 05 / 2024

ibb Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması işi

ibb Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması işi

Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması ve Bakım Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi 26 Ağustos 2013 tarihinde M.Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 34010 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

Site yönetimine dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir kaza sonucu ayaklarımı kaybettim. Sitedeki sosyal tesislere gidiş için merdiven kullanarak bir kat inmek gerekiyor. Ama merdiveni kullanamamamdan dolayı yararlanamıyorum. Yönetimi savcılığa şikayet etsem, sonuç alabilir miyim? ' sorusunu yanıtladı.

Kayserispor'a beş yıldızlı tesis!

Kayserispor, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatını tamamladığı sosyal tesislere 15 gün içerisinde taşınacak.

İncek BellaPais Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı!

Barış İnşaat'ın "İncek'te Akdenizli" temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 3 adada, 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanının yarısı sosyal tesislere ayrıldı.

İBB'nin sosyal tesis inşaatına iptal davası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis inşaatı Cihangir Roma Bahçesi’nde devam ediyor. Mahalle sakinleri kamu yararı bulunmadığı gerekçesiyle yürütmenin durdurulması istedi.

Van Gölü'ne Sahil kordonu geliyor!

Edremit Belediyesi, Van Gölü'nden daha fazla faydalanılması için Sahil Kordonu projesini hayata geçirecek. Projeyle, halkın yıllardır hayalini kurduğu sosyal tesislere kavuşması hedefleniyor.

Ankara Mamak'a 5 yıldızlı konuk evi!

Mamak Belediyesi hizmete sunduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi 5 yıldızlı otel konforuna sahip.

Konya Hanımlar Lokali'nde çalışmalar başladı!

Konya'ya kazandırılan mimari yapılarla Karatay'ın çehresini değiştiren Karatay Belediyesi, sosyal belediyecilik örneklerinin en güzel yaşandığı sosyal tesislere bir yenisini daha ekliyor.

Çengelköy Sosyal Tesis Projesi İBB'den onay aldı!

Üsküdar Çengelköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait yeni bir sosyal tesisin yapılması, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

İBB, Çengelköy'e yeni sosyal tesis yapacak!

Çengelköy'de İBB'ye ait yeni bir sosyal tesisin yapılması, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantısının 4. birleşimi, Saraçhane'deki belediye binasında gerçekleştirildi.

İBB Sosyal Tesisleri Onarım İnşaatı yapım ihalesi 8 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü İBB Sosyal Tesisleri Bakım ve Onarım İnşaatı yapım işi ihale tarihi 8 Temmuz olarak belirledi.

Vekon'dan inşaat projelerinde işçiler için katlanır konteynırlar!

Toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alan Vekon, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da aranan bir marka haline geldi.

ibb Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması işi Haberi

ibb Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması işi


Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması ve Bakım Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi 26 Ağustos 2013 tarihinde saat 11:30'da M.Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 34010 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için