04 / 05 / 2024

ibb spor salonları

ibb spor salonları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi reddedildi!

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi, mevzuata takıldı. Tahsis, sayıştay tarafından reddedildi... 

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

İBB'den İstanbul'a 54 yeni spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 40 yeni okul spor salonu ve 14 spor tesisinin inşaatına devam ediyor.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu şekilleniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni spor salonları kazandırıyor.

İBB'den İstanbul'daki 220 okula spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada İstanbul’da sporu geliştirmek için 220 okulun bahçesine kapalı spor salonu yaptıklarını belirtti.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 spor tesisi hizmet açıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de her mahalleye spor salonu inşa ediliyor. Bölgede Eyüpnebi ve Osmanlı Mahallesi Ak Evler Spor salonları hizmete açıldı.

ibb spor salonları Haberi

ibb spor salonları

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), spora erişimi kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. İBB'de yer alan habere göre, İstanbullulara spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandıran İBB, kentin 32 farklı noktasındaki  okulun bahçesine spor salonu inşa ediyor. Bu çalışmalardan inşaatı tamamlanan 10 salon da hizmet vermeye hazır duruma getiriliyor. 

ANADOLU YAKASI'NA 6, AVRUPA YAKASI'NA 4 YENİ SPOR SALONU

İnşaatlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü çalışmalar kapsamında 22 ilçede 32 okulun bahçesine spor salonu inşa ediliyor. Bu salonlardan, Anadolu Yakası'nda 6, Avrupa Yakası'nda 4 olmak üzere toplam 10’unun inşaat çalışmaları tamamlandı. Fiziki düzenlemelerin bitirilmesinden sonra aydınlatma, ısıtma ve havalandırma sistemleri ile birlikte, 7/24 devrede olacak güvenlik kameraları da salonlara entegre edildi.

SALONLAR OKUL BAHÇELERİNE GÖRE FARKLI ÖLÇÜLERDE YAPILDI

Testlerden sonra açılmaya...