20 / 07 / 2024

İBB Sultanbeyli Mahmutbey yol yapım ihalesi

İBB Sultanbeyli Mahmutbey yol yapım ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahmutbey Caddesi, Başakşehir Dereyolu arası; yol, kavşak ve ortak altyapı inşaatı yapım işini ihaleye açıyor...

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ray kaynatma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

İBB'ye 3 metro hattı için 655 milyon Euro'luk borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin Ümraniye-Ataşehir- Göztepe Metrosu, Mahmutbey-Bahçeşehir Metrosu ve Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu inşaatları için dış borçlanma talep etmişti. İBB'nin bu talebi, mecliste oybirliği ile kabul edildi.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Sultanbeyli'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşümün hızlandığı ilçelerden biri olan Sultanbeyli için rapor hazırlandı. İlçenin yeni imar planı geçtiğimiz hafta İBB'den geçti.

Sultanbeyli'de imar planı değişikliği!

İBB Meclisi’nde AKP’lilerin ‘çoğunluk’ kararıyla, Sultanbeyli Belediyesi’nin eski başkanı Alaattin Ersoy’a ait arsanın imar planlarında değişiklik yapıldı. Arazinin 0.25 emsal olan imar hakkı, Meclis çoğunluk kararı ile 1.50’ye yükseltildi.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu açıldı!

İstanbulluların büyük bir heyecan ve merakla beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nda ilk sefer saat 12:00 itibarıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun canlı bağlantıda verdiği startla başladı.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun ilk sefer saati belli oldu!

İstanbulluların uzun süredir beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu yarın hizmete başlıyor. Tedavi gördüğü hastanede açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seferlerin saat 12:00'de başlayacağını duyurdu.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu ne zaman açılacak? 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun 1. Etap Mecidiyeköy - Mahmutbey Hattı’nda test sürüşleri devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 Şubat Pazar günü metronun hizmete gireceği tarihi açıklayacak...

İBB Sultanbeyli Mahmutbey yol yapım ihalesi Haberi

İBB Sultanbeyli Mahmutbey yol yapım ihalesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Mahmutbey'de yer alan Başakşehir Dereyolu arasına kavşak ve ortak altyapı inşaatı yapım işi için ihale açıyor. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak olan ihale 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. 



 İhale şartlarına göre ihale sonrası sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yapım işi çalışmasının 210 takvim günü içinde bitirilmesi planlanıyor. 


İlanın detaylarını görmek için