13 / 05 / 2024

ibb tatbikat

ibb tatbikat

İBB, depreme hazırlık seferberliğine, farkındalık eğitimleri ve geniş çaplı deprem tatbikatlarıyla devam ediyor. İlki, İBB Bakırköy Hizmet Binasında düzenlenen tatbikat, üst düzey koronavirüs önlemleri eşliğinde yapıldı. Depremin tetikleyebileceği yangın ve olası saldırı senaryolarının işlendiği tat

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

İBB'den geniş çaplı deprem tatbikatı!

İBB, depreme hazırlık seferberliğine, farkındalık eğitimleri ve geniş çaplı deprem tatbikatlarıyla devam ediyor. İlki, İBB Bakırköy Hizmet Binasında düzenlenen tatbikat, üst düzey koronavirüs önlemleri eşliğinde yapıldı. Depremin tetikleyebileceği yangın ve olası saldırı senaryolarının işlendiği tat

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Çorum Tatbikat Cami'nin temeli atıldı!

Çorum Osmancık'ta yer alan İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine inşa edilecek olan Tatbikat Cami'nin temeli atıldı.

Kent Konut'ta yangın ve deprem tatbikatı!

Kent-Konut’ta yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Acil Durum Eylem Planı’nın test edildiği tatbikatta Acil Durum Ekiplerinin çalışma yeteneği geliştirilirken, çalışan personelin olası yangın ve deprem durumunda nasıl hareket etmesi gerektiği tatbik edildi

Üsküdar Tatbikat Camii açıldı!

Üsküdar'da yapımı tamamlanan ve 4 katlı olarak inşa edilen Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Üsküdar İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii ne zaman açılacak?

Üsküdar’da yapımı tamamlanan yeni Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ilk cuma namazının kılınmasıyla açılıyor.

Üsküdar Tatbikat Camii ne zaman açılıyor?

Üsküdar'da yapımı tamamlanan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde açılış için geri sayıma geçildi. Camii içinde ve dışında yoğun bir çalışma devam ederken ibadethanenin yarınki açılışa yetişmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Marmara Üniversitesi Tatbikat Camii yarın açılıyor!

Üsküdar’da yapımı tamamlanan yeni Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ilk cuma namazının kılınmasıyla açılıyor.

THBB deprem tatbikatı 28 Mayıs'ta düzenlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği, öncelikle deprem konusunda bir farkındalık ve sonrasında da müdahale kapasitesini geliştirmek amacıyla AKUT işbirliği ile üyeleri için bir deprem tatbikatı düzenleyecek.

Bayrampaşa'da deprem ve yangın tatbikatı yapıldı!

Bayrampaşa Arama Kurtarma Ekibi (BAYR-AK), gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirdi. Özel kostümlerini giyip 3 katlı binada çıkan yangından ve enkaz altından 2 kişiyi kurtaran ekiplerin çalışması büyük beğeni topladı.

ibb tatbikat Haberi

ibb tatbikat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin en önemli sorunlarından biri olan deprem riskine karşı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla başlattığı seferberliğe hız kesmeden devam ediyor. 

İBB'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; bu kapsamda, AKOM ve İBB Eğitim Müdürlüğü; personel ve gönüllülerden oluşan 1.509 kişiye Deprem Farkındalık Eğitmen Eğitimi verdi. Bunun dışında, başta depremden en çok etkilenen Silivri bölgesi olmak üzere ilçe, okul, kurum ve muhtarlıklarda, vatandaşlarla deprem farkındalık eğitimleri yapıldı.

İBB, eğitimlerden sonra büyük ölçekli deprem tatbikatları düzenlenmeye başladı. İlki Bakırköy Hizmet Binasında gerçekleştirilen tatbikat, üst düzey koronavirüs önlemleri eşliğinde düzenlendi. Depremin tetikleyebileceği yangın ve olası saldırı senaryolarının işlendiği tatbikat başarıyla yapıldı. İBB’nin bütün birimlerinde haberli ve habersiz olarak sürecek tatbikatlarla, afetlere her an hazır, farkındalığı yüksek, eğitimli ve dirençli olunması...