08 / 05 / 2024

ibb Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü

ibb Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü

İBB Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü Kartal ek Hizmet binası giriş düzenlemesi ve bina otomasyonu işi için ihale açtı...

Kocaeli'de tüm tesisler bakımdan geçirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de yer alan spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bakım onarım kapsamında futbol sahalarının bakımlarını gerçekleştirdi.

İBB Sosyal Tesisleri Onarım İnşaatı yapım ihalesi 8 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü İBB Sosyal Tesisleri Bakım ve Onarım İnşaatı yapım işi ihale tarihi 8 Temmuz olarak belirledi.

İBB yol bakım ve onarım ihalesini FTK İnşaat aldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Yol Bakım Ve Onarım Müdürlüğü 2014/55314 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

İBB'den Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı açıklaması!

İBB tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "Sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Merkezimiz İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçelere hizmet vermek üzere projelendirilmiştir"

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

ibb Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü Haberi

ibb Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından Kartal ek Hizmet binası giriş düzenleme ve de bina otomasyonu işleri için ihale açıyor. 23 Mayıs'ta başlayacak olan ihale, açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.


İhale şartlarına göre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İhale sonrası yapılacak iş yer tesliminden itibaren 60 (Altmış) takvim günü içerisinde bitirilecek. 


İhalenin detayları için