03 / 05 / 2024

İBB tesisleri

İBB tesisleri

1999 yılında Büyükşehir Belediyesi'nin Küçük Çamlıca Koruluğu'nda yaptırdığı ve işletmesini Beltur'un üstlendiği Küçük Çamlıca Tesisleri, Anıtlar Kurulu'ndan onay alınmadığı gerekçesiyle Kurul tarafından yıkım kararı alınmış.

İBB Sosyal Tesisleri Onarım İnşaatı yapım ihalesi 8 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü İBB Sosyal Tesisleri Bakım ve Onarım İnşaatı yapım işi ihale tarihi 8 Temmuz olarak belirledi.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak" dedi

Ankara Macunköy Tesisleri'ndeki ağaçlar söküldü!

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaç katliamı yaşandı. Tesislerin hemen yanında devam eden özel bir şirkete ait inşaat alanında çalışan iş makinesi tesis alanında bulunan 20'ye yakın ağacı söktü.

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaçların izinsiz söküldüğü iddia edildi!

Devlet Tiyatroları'nın (DT) Ankara'da 60 yılı aşkın süredir kullandığı İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin de içinde bulunduğu Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde 20 kadar ağacın izinsiz söküldüğü iddia edildi.

Emrullah İşler Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam'a gelerek Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti. Kızılcıhamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte tanıtım ziyareti yapıldı.

Ali Rıza Karacan: Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün!

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karacan, "Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün. Endüstriyel kuruluşların tümünün bu kurala uyması gerekir" şeklinde konuştu.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri sorumluluk beyanını yayınladı!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 tarihlerine ait sorumluluk beyanını yayınladı.

Sultan Orhanspor tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Koparan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Han Plus Apartmanı'nda kuruldu.

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde yangın çıktı!

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde yangın çıktı. Olay saat 11.45'de Meltem Mahalles i'ndeki Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri 'nde meydana geldi. Tesisin mutfak bölümündeki yoğun duman nedeniyle kısa süreli panik yaşandı.

Göztepe Urla Tesisleri 13 Ağustos'ta açılıyor!

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

Göztepe Urla Kamp Tesisleri 13 Ağustos'ta açılıyor!

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

İBB tesisleri Haberi

İBB tesisleri


Belediye tesisine yıkım kararı!


Büyükşehir'in yaptırdığı ve işletmesini belediye şirketi Beltur'un üstlendiği Küçük Çamlıca Tesisleri, Anıtlar Kurulu kararınca yıkılacak. Geçen ay açılan tesis iki yılda inşa edildi. Anıtlar Kurulu, tesisin birinci derece doğal sit alanı olan bölgedeki uygulama koşullarına uygun olmadığını ve projenin kendi onayı alınmadan yapıldığını belirtti.


    Ülkede doğa ya da kültür açısından korunması gereken yapıları, bölgeleri tespit ve kontrol etmekle görevli Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulları (eski adıyla Anıtlar Kurulu) ile, bu kurulları çok yavaş çalıştığı, gönderilen projeleri yıllarca beklettiği için eleştiren Büyükşehir Belediyesi arasındaki çekişme ilginç bir noktaya geldi:


    İstanbul 3 Numaralı Tabiat...