21 / 05 / 2024

İBB Trafik

İBB Trafik

TEM Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arası çalışma nedeni ile kapatılacak. Otoyolun Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arasındaki bölümü, 19 Ekim Pazar günü 02.00-04.00 saatlerinde aralıklarla ulaşıma kapatılacak

FSM Köprüsü'nde çalışma başladı!

FSM Köprüsü'nde bugünden itibaren Ocak sonuna kadar sürecek olan onarım çalışması başladı. Çalışmalar kapsamında "kedi yolları" yapılacak.Açıklamada, sürücülerin yoldaki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği bildirildi.

FSM'de çalışma olunca, servis personeli denizden taşıdı!

Haziran ayında bakıma giren Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki yoğun trafik, işe gidiş geliş için köprüyü kullananları zor durumda bıraktı. Çalışanları trafiğe takılan bazı firmalar çareyi denizde buldu.

Binali Yıldırım: İstanbul'da trafik sorununu çözerim!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Sorunları torunlara bırakacak değiliz. Sorunları çözeceğiz. Ulaşım ve trafik benim işim. Türkiye'de çözdüm, İstanbul'da da hayli hayli çözerim" dedi...

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Nefes tarafından kuruldu. 

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Daş tarafından kuruldu. 

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi kuruldu!

Reflex Trafik ve İş güvenliği Limited Şirketi Safa Diler Algur ve Kemal Can Kılıç ortaklığında 80 bin TL sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 

Özden Trafik İşaretleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özden Trafik İşaretleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Akşıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi!

Ünlü iş adamı Elon Musk,özellikle İstanbulluların artık bıktığı trafik çilesini çözecek projesini açıkladı. İşte Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi...

Bilkent Şehir Hastanesi çevresinde trafik akışı yeniden düzenlenecek!

Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yeni yol çalışmalarıyla trafik akışı yeniden düzenlenecek.Çalışmaların 2 yıl sürmesi planlanıyor.

Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Berkan tarafından kuruldu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Atif Topal imzasıyla kuruldu.

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Abdullah Kılıçarslan imzasıyla kuruldu.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

İBB Trafik Haberi

İBB Trafik

TEM otoyolunun Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arasındaki bölümü, havai hat çalışması nedeniyle 19 Ekim Pazar günü 02.00-04.00 saatlerinde aralıklarla ulaşıma kapatılacak


Valilikten yapılan yazılı açılamada, Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) ekiplerinin Hamzadere Viyadüğü'nün bitim noktasından geçen havai hattı kaldıracakları belirtildi.


Bu kapsamda otoyolda çift yönlü trafik akışının kesileceği vurgulanan açıklamada, "Trafiğin aralıklı kesilmesi suretiyle, 19 Ekim Pazar günü 02.00 - 04.00 saatlerinde 4 defa ve her defasında on beşer dakika aralıkla olmak üzere çalışmalar tamamlanacaktır" ifadesine yer verildi.


SEDAŞ ekipleri tarafından gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağı kaydedilen açıklamada, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları...