02 / 10 / 2024

İbis Ankara Airport oteli ne zaman açılacak

İbis Ankara Airport oteli ne zaman açılacak

ACCOR Grubu, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam ediyor. Grup, 14'üncü oteli ibis Ankara Airport'u Ekim ayında hizmete alacak. 2 adet toplantı salonu ile de iş dünyasına hizmet verecek.

Akfen GYO'nun Ankara Ibis Oteli'nin değeri açıklandı!

Akfen GYO Ankara Ibis otelinin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Ankara Ibis Oteli'nin değeri ne kadar? İşte Akfen Ankara Ibis Oteli'nin değer tablosu...

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Ankara Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Ibis oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı.

Ankara Esenboğa Ibis Otel ve Esenyurt Ibis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, portföyünde yer alan Ankara Esenboğa Ibis Otel ve Esenyurt Ibis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Kenan Doğulu'nun mekanı Bis'in açılış gerçekleşti!

Kenan Doğulu, Beren Saat, Abdullah Burnaz ve Mehmet Mutlu ortaklığında Dine & Live konseptiyle Ankara’da kurulan Bis’in açılışı, önceki akşam gerçekleşti..

Kenan Doğulu ve Beren Saat Ankara'da mekan açıyor!

Kenan Doğulu ve Beren Saat mimar Abdullah Burnaz ve işadamı Mehmet Mutlu ile Bidon Gıda adında bir şirket kurmuş ve Beren'in memleketi Ankara'da Bis adlı bir performans bar açmak için kolları sıvamıştı.

İbis Ankara Airport oteli Ekim'de açılıyor!

ACCOR Grubu, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam ediyor. Grup, 14'üncü oteli ibis Ankara Airport'u Ekim ayında hizmete alacak. 2 adet toplantı salonu ile de iş dünyasına hizmet verecek.

Akfen GYO Ankara Esenboğa İbis Otel Projesi değerleme raporu!

Akfen GYO Ankara Esenboğa İbis Otel Projesi'e ait 31 Aralık 2012 tarihli değerleme raporunu yayınladı...

Airport Hill Konut Projesi'nde 250 bin TL'ye 2+1! Aralık 2010 teslim!

Aralık 2010'da teslim edilmesi planlanan Airport Hill Konut Projesi; Ankara, Londra, İzmir, Paris'e 5 dakika. 92 konut ve 17 dükkandan meydana gelen projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor.

Dünyagöz'ün 13'üncü hastanesi Ankara'da açıldı

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 13'üncü halkası olan Dünyagöz Ankara'yı hizmete açtı

Özdoğan Grubu'ndan Ankara'ya dev Şehir Otel

Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yıldızlı oteli Calista Luxury Resort'u inşaa ederek, turizm sektöründe çevreye duyarlı anlayışın öncülüğünü üstlenen Özdoğan Grubu, bu kez de İç Anadolu'nun en büyük turizm yatırımını Ankara'da yapıyor.

İbis Ankara Airport oteli ne zaman açılacak Haberi

İbis Ankara Airport oteli ne zaman açılacak

ACCOR Grubu, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam ediyor. Grup, 14'üncü oteli ibis Ankara Airport'u Ekim ayında hizmete alacak. Ankara Esenboğa Havalimam'na 2 kilometre uzaklıkta 147 oda kapasiteli ibis Ankara Airport, 2 adet toplantı salonu ile de iş dünyasına hizmet...