05 / 05 / 2024

İbrahim Akbulut

İbrahim Akbulut

Samsun'da vatandaşın 'tapulu arazim' diye hafriyat dökerek kapattığı 4 şeritli yol, 2 yılı aşkın sürenin ardından trafiğe açıldı.

Samsun'da yolu kapatan vatandaşa 412 lira para cezası!

Samsun'da tapulu arazisinden geçirildiğini öne sürdüğü yolu trafiğe kapatan 67 yaşındaki İbrahim Akbulut'a 412 lira para cezası uygulandı. Akbulut: "Arazi benim istediğim gibi kapatırım" dedi.

Samsun'da arazisinden yol geçen vatandaş yolu kapattı!

Samsun'da arazisinden yol geçirildiğini iddia eden İbrahim Akbulut, daha önce bir kısmını kapattığı yolu, belediye ile anlaşamayınca tamamen ulaşıma kapattı. Akbulut: ''Bu arazi tamamen bana ve aileme aittir. Tapulu arazimi kimse kullanamaz'' dedi.

Samsun'da 4 şeritli yolun geçtiği arazi trafiğe kapatıldı!

Samsun'da 4 şeritli yolun geçtiği arazinin kendisine ait olduğu gerekçesiyle açtığı davayı kazanan İbrahim Akbulut, yolu trafiğe kapattı.

Samsun'da bir kişi "Tapusu benim" dedi caddeye kazık çaktı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde Gençlik Caddesi'nin bir bölümünün tapusunun kendisine ait olmasına rağmen, Büyükşehir Belediyesinin arazisine yol yaptığını söyleyen kişi, caddenin bir bölümünü kazık çakarak trafige kapattı.

TMSF, Akbulut Tekstil'i 102 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Akbulut Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 102 milyon Türk Lirası muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte ayrıntılar..

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Savaş Akbulut ve Yıldız Akbulut ortaklığı tarafından kuruldu.

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Akbulut, Recep Şenkozat ve Tolga Bayram tarafından kuruldu.

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akbulut tarafından kuruldu.

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mengir ve Resul Akbulut ortaklığında kuruldu.

Dursun Baştürk ile Hakan Akbulut TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

Hakan Akbulut kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ Başkan Yardımcısı Vekili Hakan Akbulut kimdir? Hakan Akbulut daha önce hangi görevleri yürüttü?

TMSF, Akbulut Tekstil'in Güngören'deki 2 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi'ne ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Hakan Akbulut, Emlak Konut GYO'dan ayrıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut istifa etti. Akbulut'un yerine vekaleten Ercan Alioğlu atandı...

TMSF Akbulut Tekstil'in Güngören'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Ananim Şirketi'nin Güngören'deki fabrikasını satışa çıkardı.

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Yahya Akbulut tarafından 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İbrahim Akbulut Haberi

İbrahim Akbulut

Samsun’da 65 yaşındaki İbrahim Akbulut, İlkadım İlçesi'ne bağlı Liman Mahallesi Gençlik Caddesi'ndeki yolu, 'kendisine ait olduğunu iddia ederek' 6 Mayıs 2014 tarihinde kapattı. İbrahim Akbulut, yola, "Bu cadde tapulu arazim olduğundan kapatılmıştır" tabelası astı. Zaman zaman yolu çift şeritli olarak kapatsa da genelde tek şeridini açık tutan Akbulut, "Burası benim tapulu arazim. Belediye bu yolu gerçek bedelini ödemeden kullanmak istiyor" diye konuşmuştu.


BÜYÜKŞEHİR: ARTIK YOL KAMUNUN

Trafik akışının fazla olduğu bu yolda dün, diğer şeritin de trafiğe açıldığı görüldü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, söz konusu yolun 2 yıl aradan sonra artık tamamen 4 şeritli ve gidiş dönüş olarak trafiğe açıldığını duyurdu. Albayrak, şunları söyledi:


"Gençlik caddesi üzerinde İbrahim Akbulut tarafından kapatılan yolda imar uygulaması...