02 / 05 / 2024

İbrahim Bayus clk holding

İbrahim Bayus clk holding

CLK Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada İbrahim Bayus CLK Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Tuğrul Çolak tarafından kuruldu.

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Çelik tarafından kuruldu.

CLK Emlak Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CLK Emlak Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mualla Çalık tarafından kuruldu.

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rüken Aslan tarafından kuruldu.

CLK As Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CLK As Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 9 milyon 985 bin 506 TL TL sermaye bedeli ile Mevlüt Çelik tarafından kuruldu.

CLK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Bilişim Sistemleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CLK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Bilişim Sistemleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şahin Çalık tarafından kuruldu. 

Clk Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Clk Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün İnan Çelik, Volkan Çelik, Çağlar Çelik, Bayram Çelik ve Gürbüz Çeli imzasıyla kuruldu

Limak, CLK`dan ayrıldı!

İstanbul`un Avrupa Yakası Elektrik Dağıtımı ihalesini kazanan ve 2013 yılından bu yana CLK Boğaziçi Elektrik adıyla hizmet veren Cengiz-Limak-Kolin ortaklığında sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı!

Türkiye ekonomisinin dinamosu görevini gören gayrimenkul sektöründeki hareketliliği elektrik abonelikleri üzerinden anlık olarak izleyip sonuçlarını aktardığımız CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

CLK Akdeniz Elektrik'ten indirimli elektrik fırsatı!

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

CLK Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CLK Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Çolak tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, E-5 Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

İbrahim Bayus clk holding Haberi

İbrahim Bayus clk holding


CLK Holding tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 

Şirketimiz yönetim kurulu Sn. Osman Şişmanoğlu başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları katılanların oy birliği ile almıştır.


1.Yönetim kurulu başkan yardımcısı Sn. Gülal Ülgen'in istifasının görüşülerek kabul edilmesine,


2.Sn. Gülal Ülgen'in istifası ile boşalan yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine, bağımsızlık vasfını kaybederek, düzenlenecek olan ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere yönetim kurulu üyelerinden Sn. İbrahim Bayus'un atanmasına,


3.Sn. İbrahim Bayus'tan boşalan yönetim kurulu bağımsız üyeliğine, düzenlenecek olan ilk genel kurul toplantı tarihine kadar göreve yapmak üzere Sn. Doğan Cansızlar'ın atanmasına,


4.Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği gereği,


a.Denetimden sorumlu komite başkanlığına Sn. Doğan Cansızlar'ın, üyeliğine Sn. Tarık Tekin'in getirilmesine,

b.Kurumsal Yönetim komitesi başkanlığına Sn. Tarık Tekin'in, üyeliklerine Sn. Doğan Cansızlar ile Sn. İbrahim Bayus'un getirilmesine,


c.Aday Gösterme Komitesi,...