27 / 04 / 2024

İbrahim Cevahir vefat etti

İbrahim Cevahir vefat etti

Türk inşaat ve taahhüt sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir, hayatını kaybetti. Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in (77) İstanbul Şişli'deki otelinde geçirdiği kalp krizini atlatamadığı belirtildi.

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti!

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ak Yapı'nın acı günü! İbrahim Asmalı vefat etti!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı'nın babası İbrahim Asmalı vefat etti. Ak Yapı taziye ilanı yayınlattı.

Cevahirler'in miras davasında önemli gelişme!

Vefat eden İşadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, demans hastası olduğu gerekçesiyle annesi Elmas Cevahir'e vasi atanması için açtığı davaya sağlık raporu ulaştı.

Aysun Cevahir Greenall vesayet davası için Adli Tıp Kurumu'na gitti!

Vefat eden işadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, kardeşlerinin hakkında açtığı vesayet davası kapsamında akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gitti.

Cevahir Holding'de başlayan miras kavgasında sular durulmuyor!

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

Kale Grubu'nun acı günü! İbrahim Bodur vefat etti!

Kale Grubu'nun kurucusu İbrahim Bodur hayatını kaybetti. Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, grubun kurucusu ve onursal başkanı olan İbrahim Bodur, 88 yaşında vefat etti.

İbrahim Cevahir'in mirası paylaştırıldı!

Cevahir Holding’in kurucusu müteahhit ve işadamı İbrahim Cevahir’in 21 Eylül 2015’te vefat etmesi sonrasında, çocukları arasında miras kavgası çıkmıştı.Vasiyetnamede Cevahir’in son arzusu olarak, varislerinin miras kavgasına girmemelerini istediği görüldü

İbrahim Cevahir'in mirası paylaşılamadı!

Cevahir Holding'in kurucusu İbrahim Cevahir'in kızı Greenall, mirastan pay istemesi üzerine ağabeyinin kendisini darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunarak koruma talep etti.

Arıkan Yapı'nın acı günü! İbrahim Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın kurucusu İbrahim Arıkan vefat etti. Cenazesi 4 Şubat Perşembe günü (yarın) Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek. Arıkan Yapı taziye ilanı yayınlattı.

İbrahim Cevahir vefat etti Haberi

İbrahim Cevahir vefat etti

Ünlü işadamı, cuma günü Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Sarıyer Yeniköy'deki aile kabristanında defnedilecek. 1938'de Trabzon'un Çaykara ilçesinde doğan Cevahir, evli ve 6 çocuk babasıydı. 1960'lı yıllarda inşaat işine giren İbrahim Cevahir, Libya'da iş tamamlayan ilk müteahhit olarak sektörde adını duyurdu. Daha sonra kardeşleri Mehmet ve Reşad ile birlikte İstanbul'da Cevahir Şirketler Grubu'nu kurdu. Yurt içi ve dışında önemli yatırımlar yapan Cevahir'in turizmdeki en büyük yatırımı ise Mayıs 2002'de açılışı yapılan İstanbul Grand Cevahir Hotel oldu. Cevahir ayrıca Şişli'de Avrupa'nın 2'nci büyük alışveriş merkezi olan Cevahir AVM'yi yaptı. Siyasi arenada da aktif olan İbrahim Cevahir, 2002'den bu yana AK Parti içinde faaliyet...