02 / 05 / 2024

İbrahim Çomaktekin hastane

İbrahim Çomaktekin hastane

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hamamözü'nde yapımı süren hastane binasında incelemelerde bulundu. TOKİ tarafından yapılan hastanenin yaklaşık maliyeti 3.3 milyon TL olacak.

Samsun Atakum'da hastane için imzalar atıldı!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, Eğitim Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binası’nı ilçeye kazandırmak için verdiği mücadele, Samsun Valisi İbrahim Şahin’in imzasının ardından mutlu sonla neticelendi. Atakum halkının merakla beklediği hastane,

Hamamözü Devlet Hastanesi'nin maliyeti 3.3 milyon TL olacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hamamözü'nde yapımı süren hastane binasında incelemelerde bulundu. TOKİ tarafından yapılan hastanenin yaklaşık maliyeti 3.3 milyon TL olacak.

Amasya Hamamözü Devlet Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hamamözü’nde yapımı süren hastane binasında incelemelerde bulundu. Çomaktekin, Hamamözü’deki kamu hizmetlerinin bundan sonraki süreçte de aynı özveriyle devam edeceğine inandığını belirtti.

İbrahim Halil Çomaktekin Amasya valilik binasının restorasyonunu inceledi!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali binanın kısa zamanda halka hizmet vereceğini belirtti.

Kazan'a 150 yataklı hastane geliyor!

Kazan’da 150 yataklı tam teşekküllü hastane yapımı için kollar sıvandı. Hastane için ayrılan yerde Kamu Hastaneleri Kurumu 3. Bölge Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Yakut incelemelerde bulundu.

Halil Çomaktekin: Amasya turizm potansiyeline sahip!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Türkiye’nin ve Amasya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Halil Çomaktekin: Tarım işçileri için prefabrike konut yapılabilir!

AMASYA Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Türkiye'nin çeşitli illerinden ailece gelerek tarım arazilerinde çalışan işçileri ziyaret etti. Vali Çomaktekin, Tarım işçilerinin belli bölgelerde daha rahat yaşamaları için prefabrike konut çalışması başlatılabilir

İbrahim Halil Çomaktekin kimdir?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin kimdir? Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Halil Çomaktekin, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Remzi Aydın: Eyüp'e iki tane hastane kazandıracağız!

Eyüp’ün hastane ihtiyacı olduğunu tespit ettiğini kaydeden AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yerel seçimlerde başkan seçilirse Eyüp’e iki tane hastane kazandıracaklarını söyledi...

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü!

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü MHP Sincan Belediye başkan adayı esli Hasan Altın, "Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor. Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür." dedi.

Konya'da mahalle halkı, kapanan özel hastane için eylem yaptı!

Mevlana Müzesi yakınındaki Nakiboğlu Mahallesi sakinleri, en yakın devlet hastanesinin kendilerine 10 kilometre mesafede olduğunu olduğunu belirterek, kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesini istedi

Cevdet Erdöl Pursaklar, Sincan ve Gölbaşı'na hastane müjdesi verdi!

Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Gölbaşı'na yaptığı ziyaret sırasında TOKİ yoluna yapılacak olan hastane ile ilgili müjdeyi verdi.

İbrahim Oral, Ilgın Devlet Hastanesi inşaatını gezdi!

H.İbrahim Oral, yerel basını, inşatı devam eden hastane binası hakkında bilgilendirdi. Oral'a Belediye Meclisi üyesi İbrahim Teke, Mehmet Göynük, Tacettin Şahin, Celalattin Kılkış, ve Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

İbrahim Çomaktekin hastane Haberi

İbrahim Çomaktekin hastane

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hamamözü'nde yapımı süren hastane binasında incelemelerde bulundu. 


KAYMAKAM M. Necmeddin Özen, Belediye Başkanı Bahattin Destebaş ve İl Halk Sağlığı Müdürü Öner Nergiz ile birlikte inşaatı devam eden ilçe devlet hastanesi binasını dolaşıp firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Çomaktekin yataklı olarak TOKİ tarafından yapılan ve yaklaşık maliyetinin 3.3 milyon TL olacağı belirtilen hastanenin tamamlandığında Hamamözü ve çevre köylere hizmet vereceğini söyledi. Hamamözü Kaymakamlığı'nı da ziyaret eden Çomaktekin, yeni atanan Kaymakam Özen'e de görevinde başarılar dileyerek Hamamözü'deki kamu hizmetlerinin bundan sonraki süreçte de aynı özveriyle devam edeceğine inandığını belirtti.


Gazete...