01 / 05 / 2024

İbrahim Dumankaya biyografi

İbrahim Dumankaya biyografi

Dumankaya İnşaat'ın kurucularından olan İbrahim Dumankaya kimdir? İbrahim Dumankaya ile kardeşi Halit Dumankaya, Dumankaya İnşaatı ne zaman ve nasıl kurdu? Sorularınızın yanıtı ve detayları haberimizde...

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

2017 yeni bir rekorla kapanacak!

DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, konut alımlarında yapılan özel düzenlemelerin yabancı ilgisini artıracağını dile getirdi.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

İbrahim Dumankaya Vakfı kuruldu!

İşadamı İbrahim Dumankaya adına, ağırlıklı olarak eğitim üzerine çalışma yapacak bir vakıf kuruldu. İbrahim, Ömer, Savaş, Ali, Orhan Dumankaya tarafından vakfedilen vakfın ikametgahı İstanbul oldu.

DKY Sahil projesine ön talep toplanıyor!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Kartal'da 140 daireli bir proje hayata geçiriyor. DKY Sahil adlı projede dairelerin tamamı Adalar'ı görüyor.

DKY On projesinin 71 dairesi Dubai'de rezerve edildi!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Emlak Fuar’ında projeleriyle damga vurdu. Bir yatırımcı DKY On Kağıthane projesinden 71 daireyi rezerve etti.

DKY, 2.5 milyar dolarlık vizyon projelerini tanıttı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape fuarında yatırım değeri 2.5 milyar doları bulan projelerini Körfez yatırımcılara tanıttı.

DKY On'da 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İbrahim Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat, Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla 'DKY On Kağıthane' projesini hayata geçiriyor. DKY On, KDV dahil 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

DKY On Kâğıthane'ye 200 milyon TL yatırım!

İbrahim Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat, Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla 'DKY On Kağıthane' projesini hayata geçiriyor.

Deniz Yıldızı Kartal projesi iptal oldu!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesindeki DKY İnşaat'ın geçen yıl ön talep toplamaya başladığı Deniz Yıldızı Kartal konut projesi iptal edildi. Proje Kartal sahilinde inşa edilecekti...

Lokum Rezidans'ta 1+1'ler satışa çıktı!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY inşaat ile Metropolist Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Lokum Evler Projesi'nde yeni rezidans bloğu yükseliyor. Proje, 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Lokum Rezidans'ta bin 772 TL'den başlayan taksitlerle!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY inşaat ile Metropolist Yapı tarafından istanbul Tuzla'da hayata geçirilen Lokum Evler Projesi'nde yeni rezidans bloğu yükseliyor.

İbrahim Dumankaya biyografi Haberi

İbrahim Dumankaya biyografi

İbrahim Dumankaya kimdir?

1963 yılında kardeşi Halit Dumankaya ile Dumankaya İnşaatı kuran İbrahim Dumankaya, 1941 doğumlu. 11 yaşındayken babasını kaybeden İbrahim Dumankaya, Rize'den İstanbul'a gelip ve burada inşaat işçisi olarak çalışmaya başladığında 16 yaşındaydı. 


1967 yılında konut sektörüne giren İbrahim Dumankaya, kardeşi Halit Dumankaya ile birlikte Yalova Çınarçık’daki bir distanpanser binasının yaparak ilk projelerini hayata geçirdiler.


Hayata geçirdikleri bu dispanser binası, 1999 depreminde Çınarcık’ta hasar görmeyen ender binalardan biri. 


Dumankaya'nın grup şirketleri; 

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Pusula, Dumankaya Toyota,  Dumankaya Hyundai, Dumankaya Peugeot, Uniplast Plastik ve Dumankaya Sigorta.



Dumankaya Grubu yeni yapılanmaya gitti!İbrahim Dumankaya: Laz müteahhit olmasa ev bulamazdınız!İbrahim Dumankaya ve Engin Yeşil'e Forum İstanbul'dan ödül!Uğur Dumankaya: Fikirtepe'de bekle-gör politikası...