01 / 05 / 2024

İbrahim Dumankaya hayatı

İbrahim Dumankaya hayatı

Dumankaya İnşaat'ın kurucularından olan İbrahim Dumankaya kimdir? İbrahim Dumankaya ile kardeşi Halit Dumankaya, Dumankaya İnşaatı ne zaman ve nasıl kurdu? Sorularınızın yanıtı ve detayları haberimizde...

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

İbrahim Çelebi vefat etti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurucu ortağı Hacı İbrahim Çelebi hayatını kaybetti. 

Mavi Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bekdaş, Hayat Shoueıb ve Choueıb Husseın ortaklığında kuruldu.

2017 yeni bir rekorla kapanacak!

DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, konut alımlarında yapılan özel düzenlemelerin yabancı ilgisini artıracağını dile getirdi.

İbrahim Bodur kimdir?

Kale Grubu'nun kurucusu ve onursal başkanı olan İbrahim Bodur hayatını kaybetti. Peki, İbrahim Bodur kimdir?

Kale Grubu'nun acı günü! İbrahim Bodur vefat etti!

Kale Grubu'nun kurucusu İbrahim Bodur hayatını kaybetti. Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, grubun kurucusu ve onursal başkanı olan İbrahim Bodur, 88 yaşında vefat etti.

Dumankaya Ritim İstanbul 60 ay vade farksız yüzde 12 indirim!

İstanbul'un Anadolu yakası Maltepe’de hayat bulan Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasını taşıyor. Proje Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

İbrahim Dumankaya Vakfı kuruldu!

İşadamı İbrahim Dumankaya adına, ağırlıklı olarak eğitim üzerine çalışma yapacak bir vakıf kuruldu. İbrahim, Ömer, Savaş, Ali, Orhan Dumankaya tarafından vakfedilen vakfın ikametgahı İstanbul oldu.

DKY Sahil projesine ön talep toplanıyor!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Kartal'da 140 daireli bir proje hayata geçiriyor. DKY Sahil adlı projede dairelerin tamamı Adalar'ı görüyor.

Türk inşaat sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir vefat etti!

Türk inşaat ve taahhüt sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir, hayatını kaybetti. Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in (77) İstanbul Şişli'deki otelinde geçirdiği kalp krizini atlatamadığı belirtildi.

İbrahim Dumankaya hayatı Haberi

İbrahim Dumankaya hayatı

İbrahim Dumankaya kimdir?

1963 yılında kardeşi Halit Dumankaya ile Dumankaya İnşaatı kuran İbrahim Dumankaya, 1941 doğumlu. 11 yaşındayken babasını kaybeden İbrahim Dumankaya, Rize'den İstanbul'a gelip ve burada inşaat işçisi olarak çalışmaya başladığında 16 yaşındaydı. 


1967 yılında konut sektörüne giren İbrahim Dumankaya, kardeşi Halit Dumankaya ile birlikte Yalova Çınarçık’daki bir distanpanser binasının yaparak ilk projelerini hayata geçirdiler.


Hayata geçirdikleri bu dispanser binası, 1999 depreminde Çınarcık’ta hasar görmeyen ender binalardan biri. 


Dumankaya'nın grup şirketleri; 

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Pusula, Dumankaya Toyota,  Dumankaya Hyundai, Dumankaya Peugeot, Uniplast Plastik ve Dumankaya Sigorta.



Dumankaya Grubu yeni yapılanmaya gitti!İbrahim Dumankaya: Laz müteahhit olmasa ev bulamazdınız!İbrahim Dumankaya ve Engin Yeşil'e Forum İstanbul'dan ödül!Uğur Dumankaya: Fikirtepe'de bekle-gör politikası...