15 / 05 / 2024

ibrahim dumankaya holding 2014 projeleri

ibrahim dumankaya holding 2014 projeleri

İbrahim Dumankaya Holding'in iştiraki DKY İnşaat, bu yıl İstanbul Anadolu yakasında 5 yeni projeye hazırlanıyor. DKY İnşaat Tuzla Aydınlı, Sultanbeyli, Yeni Sahra, Maltepe ve Suadiye bölgelerinde projeler inşa edecek.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinin tamamı (FETÖ) soruşturması sonrasında Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte detaylar...

İbrahim Polat Holding'de 2 yeni atama!

İbrahim Polat Holding'de2 atama daha gerçekleştirildi. Nilgün Aytekin, Grup Mali işler Koordinatörlüğü (CFO) görevine atandı. Aysel Hatipoğlu ise Denetim ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürü olarak atandı.

İbrahim Dumankaya Vakfı kuruldu!

İşadamı İbrahim Dumankaya adına, ağırlıklı olarak eğitim üzerine çalışma yapacak bir vakıf kuruldu. İbrahim, Ömer, Savaş, Ali, Orhan Dumankaya tarafından vakfedilen vakfın ikametgahı İstanbul oldu.

DKY Sahil projesine ön talep toplanıyor!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Kartal'da 140 daireli bir proje hayata geçiriyor. DKY Sahil adlı projede dairelerin tamamı Adalar'ı görüyor.

DKY On projesinin 71 dairesi Dubai'de rezerve edildi!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Emlak Fuar’ında projeleriyle damga vurdu. Bir yatırımcı DKY On Kağıthane projesinden 71 daireyi rezerve etti.

DKY, 2.5 milyar dolarlık vizyon projelerini tanıttı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape fuarında yatırım değeri 2.5 milyar doları bulan projelerini Körfez yatırımcılara tanıttı.

DKY On'da 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İbrahim Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat, Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla 'DKY On Kağıthane' projesini hayata geçiriyor. DKY On, KDV dahil 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

DKY On Kâğıthane'ye 200 milyon TL yatırım!

İbrahim Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat, Kâğıthane'de 200 milyon lira yatırımla 'DKY On Kağıthane' projesini hayata geçiriyor.

ibrahim dumankaya holding 2014 projeleri Haberi

ibrahim dumankaya holding 2014 projeleri


DKY İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Aydınlı, Sultanbeyli, Yenisahra, Maltepe ve Suadiye'de yeni projeler inşa edecek. Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veren DKY İnşaat'ın Yenisahra, Maltepe ve Suadiye'deki projeleri bu kapsamda hayata geçirilecek.



1) Tuzla Aydınlı'da 550 konut için ön talep toplanıyor


29 dönüm üzerinde inşa edilecek olan DKY İnşaat Tuzla Aydınlı projesinde 550 konut yer alacak. DKY İnşaat Tuzla Aydınlı projesinin yakında satışa sunulması planlanıyor. DKY İnşaat Tuzla projesi E-5'e 3 kilometre, E-6'ya 8 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 4 kilometre, Viaport'a 7 kilometre mesafede yer alıyor.




2) Sultanbeyli projesinde ön satışlar çok yakında


DKY İnşaat, Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak. DKY İnşaat Sultanbeyli projesinde konut, ofis ve mağazalar yer alacak. Mağazaların çoğunlukta olacağı proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.