01 / 05 / 2024

İbrahim Dumankaya holding

İbrahim Dumankaya holding

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape fuarında yatırım değeri 2.5 milyar doları bulan projelerini Körfez yatırımcılara tanıttı.

DKY Kartal 25 Mart'ta görücüye çıkacak!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul’un yükselen yıldızı Kartal’daki ofis, konut ve ticari alanlardan oluşacak yeni projesi ‘DKY Kartal’ı tanıtacak.

Ali Dumankaya kimdir?

1963 yılında Dumankaya'yı kuran kardeşlerden biri olan İbrahim Dumankaya'nın oğlu olan Ali Dumankaya kimdir? Ali Dumankaya'nın biyografisi ve merak ettiğinizle ilgili detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İbrahim Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat'ın kurucularından olan İbrahim Dumankaya kimdir? İbrahim Dumankaya ile kardeşi Halit Dumankaya, Dumankaya İnşaatı ne zaman ve nasıl kurdu? Sorularınızın yanıtı ve detayları haberimizde...

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Erdemoğlu Holding çalışanlarını ev sahibi yapıyor!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Adana- Dörtyol'da kurulacak 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına Cumhurbaşkanını davet etti. Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu belirtti.

İbrahim Dumankaya holding Haberi

İbrahim Dumankaya holding


DKY İnşaat'ın ilk defa bu fuarda sergilenen DKY On Kağıthane projesinden ise bir yatırımcı 71 daireyi rezerve etti. Fuarı değerlendiren DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, "Türkiye'de her yıl yabancılara konut satışında ciddi artış oluyor. Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı. Bu yıl 180 metrekarelik alan ile fuarda projelerimizi görücüye çıkardık, DKY On Kağıthane, DKY Kartal, Lokum Evler projelerimizin yanı sıra 2.5 milyar dolar yatırımla 5 yıl içinde gerçekleştirmeyi planladığımız 10 proje hakkında da yatırımcıları bilgilendirdik" dedi. 


DKY On Kağıthane projesi ile ilgili bilgi veren Dumankaya, "Körfez ülkelerindeki yatırımcılar projeye yoğun ilgi gösterdi. Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katmda 71 daireyi rezerve etti. Sadece DKY On projemiz için 50 milyon TL'lik...