03 / 05 / 2024

İbrahim Etem Yorulmaz kimdir

İbrahim Etem Yorulmaz kimdir

TOKİ, İzmir Aliağa'nın çehresini değiştirecek yeni bir proje için düğmeye bastı. İki yılda nüfusu yüzde 25 artan ilçenin konut ihtiyacına çözüm arayan idare, projeleri imzalamadan önce halk oyuna sunacak

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yorulmaz tarafından kuruldu.

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

Mimar Yasemin Yorulmaz, Koru Narlıdere'yi anlattı!

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

Cushman and Wakefield, Etem-Menarini'nin kiracı danışmanı oldu!

Cushman and Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

Öz Yorulmaz Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yorulmaz Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeynel Yorulmaz ve İlkay Yorulmaz tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Akkon Toplu Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Toplu Konut Anonim Şirketi bugün Musa Okur ve İbrahim Yorulmaz ortaklığında 800 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

Etem Özçelik: İthal mobilyalar sektörün en önemli sorunu!

İMOB Mobilya Fuarı'nda mobilya profesyonellerini ağırlayan Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik, ithal mobilyanın sektörün en önemli sorunlarından biri olduğunu belirtti.

Adese AVM'nin yatırımcı ilişkileri yetkilisi Etem Uyandıran oldu!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Yatırımcı ilişkileri bölümü hakkında değişikliği bildirdi. Etem Uyandıran muhasebe müdürlüğünün yanı sıra yatırımcı ilişkileri bölümünde de yer alacak.

Etem Körükmez kimdir?

Sofular Belediyesi Eski Başkanı Etem Körükmez, CHP Malatya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Etem Körükmez kimdir? Etem Körükmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Etem Körükmez...

Etem Özçelik: Modoko AVM konsepti ile çalışmalarını sürdürecek!

Mobilya alanında alışveriş merkezi şeklinde hizmet veren mobilyacılar sitesi Modoko, 350 mağazayı bünyesinde barındırıyor. Etem Özçelik, bu yıl yaklaşık yüzde 8 büyüme beklediklerini belirtti.

Etem İnşaat Taahhüt Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etem İnşaat Taahhüt Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Cengiz Özbuğan, Ahmet Özbuğan ortaklığında kuruldu.

İbrahim Etem Yorulmaz kimdir Haberi

İbrahim Etem Yorulmaz kimdir


Bugüne kadar 500 binden fazla konuta imza atan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni dönemde sosyal hedefe yönelik projelerinin sayısını artırmak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Kurum en fazla açığın bulunduğu İzmir Aliağa'da yerel yönetimlerle anlaşarak yeni nesil konutlar inşa edecek. İki yılda 25 binden fazla göç alan Aliağa'nın TOKİ'nin yeni yüzü olacağını belirten AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, bundan böyle ilçenin mimarisinde tüm sözün halka ait olacağını söyledi. Yorulmaz'ın verdiği bilgilere göre ilçedeki projelerin tamamı, mevcut imar planında değişikliğe gidilmeden hayata geçirilecek. Konutların mimari çizimleri için halk oylamasına gidilecek ve nihai projeye ilçe sakinleri karar verecek. Yorulmaz, "Oyun parkından okula, balkon genişliğinden kaldırım taşlarının rengine kadar tüm inşaat aşamalarında Aliağa halkı söz sahibi olacak. Böylece...