27 / 04 / 2024

İbrahim Genç kim

İbrahim Genç kim

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılar rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.

İbrahim Genç kimdir?

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç kimdir? İbrahim Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Genç...

İbrahim Genç: Akıllı ev trendi hızlanıyor!

Gün geçtikçe değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe sıkça duyulmaya başlayan 'akıllı ev' tanımı, markalı konut projelerinde aranılan bir özellik olma yolunda ilerliyor. İbrahim Genç 'Akıllı ev trendi hızlanıyor' dedi.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yavuz, Ali Yavuz ve Ersin Yavuz ortaklığında kuruldu.

İbrahim Genç: Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde!

Son olarak bir imar düzenlemesi ile ilgili vatandaşın yıllardır mağdur edilmesine tepki amaçlı sesini yükselten Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde” itirafında bulundu.

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yunus Gençay, Abdulhamit Ertekin, Loğman Gençay ve İbrahim Gençay ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Konya'da restore edilmeyen yapı kalmayacak!

Konya Vakıflar Bölge Müdürü İbrahim Genç, “Müdürlüğümüz; Konya, Karaman ve Aksaray bölgesinde toplamda 143 proje üzerinde denetim, uygulama, ihale ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi kentsel dönüşümde yetki istedi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Yenişehir Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' için Yenişehir Belediyesi Başkanı İbrahim Genç'e meclisten yetki istedi.

Mersin Yenişehir'deki park sayısı 2 kat arttı!

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; “2004 yılında göreve başladığımda, 259.473 m2 lik 83 adet yeşil alan ve park bulunuyordu. Şu anda ise 476.747 m2 alandan oluşan 224 adet park ve yeşil alanımız var" dedi

Genç Ortaklar Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ortaklar Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Mumcu ve Recep Ceylan ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Çekmeköy, Çatalmeşe Mahallesi'nde kuruldu.

Mersin Yenişehir'de kent sorunları görmezden geliniyor!

Mersin'in merkez ilçesi Yenişehir'in CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Genç, lüks semtleriyle bilinen ilçenin arka mahallelerinin adeta moloz kente dönmesine seyirci kaldı.

İşte genç yıldızların gösterişli evleri!

Sizce sabahları bu muhteşem malikanede gözlerini açan kim olabilir? İşte sinema, müzik ve TV dünyasının genç yıldızlarının gösterişli evleri.

Hiper Gayrimenkul Emlak Fuarı'na yüzde 15 indirimle başladı!

Hiper Gayrimenkul, Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor. Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Genç, "Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik" dedi.

Mersin Yenişehir'de 2. Kadın Sığınma Evi tamamlandı!

İbrahim Genç, Mersin’in ilk kadın sığınma evini yapıp teslim etmelerinin ardından, ikincisini de bitirerek hizmete hazır hale getirdiklerini belirterek, bu ay içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edeceklerini bildirdi

İlkadım Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun İlkadım Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı, Çatalarmut Mahallesi'nde düzenlenen temel atma törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Valisi İbrahim Şahin de katıldı...

İbrahim Genç kim Haberi

İbrahim Genç kim

İstanbul Haramidere Parklar mevkiinde yükselen Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi. Tanıtım sonrası yoğun taleple karşılaştıklarını belirten Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılara tapudan hisse veriliyor ve kâra ortak ediliyor. Böylece otel yatırımcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.


Starcom'a yeni genel müdür


Mehmet Koyuncuoğlu, Starcom Mediavest Group'a (SMG), Starcom'dan sorumlu genel müdür olarak atandı. Koyuncuoğlu, Starcom'un operasyonlarını yönetmek ve raporlamalardan sorumlu olacak. Konuya ilişkin şirket tarafından yapılan açıklamada Koyuncuoğlu'nun Starcom'un büyümesini ve sizlere entegre hizmetler sunacak şekilde gelişimini hızlandırmanın yanı sıra tüm Starcom müşterilerinin en üst düzeyde...