04 / 05 / 2024

İbrahim Genç özgeçmiş

İbrahim Genç özgeçmiş

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç kimdir? İbrahim Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Genç...

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

KYK Yurtlarında yemek ve kahvaltı: Ücretsiz mi, ücretli mi?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK yurt yerleştirme sonuçlarını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Öğrenciler şimdi KYK yurtlarında ne gibi imkanlarla karşılaşacaklarını araştırıyorlar. En merak edilen konulardan biri de yemek ücretlerinin durumu oldu. Peki KYK yurtlarında kahvaltı ücretsiz mi?

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Gençlere 1.000 lira bayram ikramiyesi verilecek mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala gençlere bayram ikramiyesi verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Peki, gençlere 1.000 lira bayram ikramiyesi verilecek mi? İşte detaylar...

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

KYK BORÇLARINDA SON DURUM! KYK borçları silinecek mi? KYK borçlarına düzenleme mi yapılacak 2022?

KYK kredi alanlar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan gelecek habere kilitlendiler. KYK borçları silinecek mi? İşte detaylar!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Murat Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık ve ilgili kuruluşlarında yapılacak tüm ihalelerde, istihdam edilecek teknik personelin yüzde 20'sinin yeni mezun veya mezuniyetinin üzerinden en fazla 3 yıl geçmiş gençlerden oluşacağını bildirdi.

İbrahim Genç özgeçmiş Haberi

İbrahim Genç özgeçmiş

İbrahim Genç kimdir?

İbrahim Genç, 1949 yılında Kayseri’de doğdu. Erciyes İlkokulunu, Nazmi Toker Ortaokulunu ve Kayseri Lisesini bitirdi.


Daha sonra Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesini bitirerek İnşaat Mühendisi oldu. 1980 Yılında Mersin'e yerleşti. Mersin'de 34 yıl boyunca serbest mühendis olarak çalıştı. Çok sayıda inşaatın yapımına ve projeye imza attı.


Siyasi yaşamına 1967'de CHP Kayseri Gençlik Kollarında başladı.1991'de SHP (Sosyal Demokrat Halkçı Parti) de Milletvekilliğine adaylığını koydu. 1999'da CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı oldu. 2004, 2009 ve 2014 yıllarında CHP'den aday olarak Yenişehir Belediye Başkanlığına seçildi.


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'in mesajı;

"Günümüzde bütün Dünya’da belediyelere demokratik kurumların önde gelenlerinden biri gözü ile bakılır. Bunun başta gelen nedeni, yerel yönetimlerin, halkın kendi kendini yönetmesine olanak veren kurumlar olmasıdır. Halk bunu kendi...