05 / 05 / 2024

İbrahim gençten kaçak yapılaşma açıklaması

İbrahim gençten kaçak yapılaşma açıklaması

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı hakkında karar verildi!

Muğla'nın Milas İlçesi'nde yer alan Mazı Köyü'ndeki Molla İbrahim Koyu'nda kaçak olarak inşa edilen binanın 3 Haziran'da yıkılmasına karar verildi.

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan kaçak yapı uyarısı!

Köylerde kaçak yapılaşmanın olmaması konusunda vatandaşları bir kez daha uyaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sizlerden ricam ilçe belediyelerimizin bilgisi ve müsaadesi olmadan asla yapılaşmaya gitmeyin." dedi

Kaçak yapılarda oturanların mağduriyeti son buluyor!

Gecekondu sahipleri 10 yıl içinde kentsel dönüşüme katılma taahhüdü verecek. Buna karşılık 1 Kasım 2015’ten önce inşa edilen kaçak yapılara elektrik, su, doğalgaz bağlanmasına izin verilecek

İbrahim Yaman: Ruhsatsız ve kaçak inşaattan kaçının!

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, geçmişteki çarpık yapılaşma anlayışının geleceği olumsuz yönde etkilediğini anımsatarak, vatandaşlardan kaçak inşaattan kaçınmalarını istedi.

Çankaya'da 123 kaçak yapı yıkıldı!

Çankaya Belediyesi, 2015 yılında kaçak yapılaşmaya izin vermedi Sınırlarında gecekondulaşmayı önlemeye yönelik çalışmalar yürüten Çankaya Belediyesi, 2015 yılında 123 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi.

Düzce'de 2015 yılında 43 kaçak yapı tespit edildi!

3194 sayılı İmar Kanunu kapsamında Düzce'de şehirleşmenin daha düzenli gelişmesi amacıyla çalışmalarını yürüten İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2015 yılı boyunca 43 kaçak yapı tespit etti.

Kıbrıs Karpaz'da en büyük sorun kaçak yapılaşma!

Kıbrıs Genç TV'deki Güzel Bir Gün adlı programda, Karpaz'daki kaçak yapılar ele alındı. Pelin Oskay'ın sunduğu programa konuk olarak katılan Yeşil Barış Hareketi Başkanı Doğan Sahir, konuyla ilgili konuştu..

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Kocaeli'de 2014 yılında 52 kaçak yapı yıkıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu görüşmede, kaçak yapılaşma ve hafriyat konularında önemli mesajlar verdi.

İbrahim gençten kaçak yapılaşma açıklaması Haberi

İbrahim gençten kaçak yapılaşma açıklaması

Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yapı Denetim ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güvenevler Mahallesi'nde bulunan iş merkezlerinin İmar Yönetmeliği'ne uygun olmayan uzantılarının yıkımını 



Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yenişehir Belediye Başkanı Genç, şehir içerisinde görüntü kirliliği oluşturan, kent estetiğini bozan, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve ruhsatsız olan kaçak yapıların, ekipler tarafından tespit edilerek yıkım işlemleri başlatıldığını kaydetti. Genç, "Yeni bir şehir oluşturmak için mücadele ederken, müsamaha göstermeyeceğimiz konulardan biri de kaçak yapılardır. Bir yandan kaçak yapıların önüne geçerken bir yandan da depreme karşı güçlü yapılar ve düzenli bir imar yapısı oluşturarak vatandaşlarımızın hayatlarını güvence altına almak ana hedefimizdir" dedi. 

Vatandaşları, bu konuda duyarlı olmaya çağıran Genç, "Yenişehir bölgesinde kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Bu gibi yasal olmayan işlere kalkışan vatandaşlarımızın...