16 / 05 / 2024

İbrahim Gökçüoğlu inşaat ile gelişemeyiz

İbrahim Gökçüoğlu inşaat ile gelişemeyiz

Türkiye ' ye alışveriş merkezlerinden çok sanayinin lazım olduğunu belirten EBSO Başkan Vekili İbrahim Gökçüoğlu, " Bu sistem devam ederse Yunanistan gibi çakılırız " dedi...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

İbrahim Gökçüoğlu inşaat ile gelişemeyiz Haberi

İbrahim Gökçüoğlu inşaat ile gelişemeyiz

Türkiye'ye alışveriş merkezlerinden çok sanayinin lazım olduğunu belirten EBSO Başkan Vekili İbrahim Gökçüoğlu, "Bu sistem devam ederse Yunanistan gibi çakılırız" dedi. 


Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Gökçüoğlu, ülkenin gelişiminde esas unsurun üretim olduğunu belirtti. 


İnşaat ve AVM ile gelişemeyiz 



Türkiye'nin inşaat ve AVM ile değil sanayi ile gelişebileceğini söyleyen Gökçüoğlu, "Biz sadece kendimizi aldatıyoruz. Bu sistemle giderseniz Yunanistan gibi çakılırsınız. Perakende AVM'yi bir senede kurarsınız ama sanayiyi kuramazsınız. Bizim ne markamız ne patentimiz var? Kendi halimizde yuvarlanıp gidiyoruz"...