14 / 05 / 2024

İbrahim Halil Atlıoğlu

İbrahim Halil Atlıoğlu

Beyazmarmara Eğitim Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Atlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Saraçoğlu Mahallesi’nde çilingirli tahliye!

Ankara Saraçoğlu’nda, dün yine tahliye vardı. Şehir dışına çıkan Halil İbrahim Duman’ın, 4 buçuk yıldır oturduğu dairesinin kapısını çilingire açtıran ekipler evi boşalttı. İşte ayrıntılar...

Aşçıoğlu SEClup'ın genel müdürü İbrahim Taşçı oldu!

İnşaattaki gelişim Türkiye'de yeni alt sektörlerin doğmasına yol açtı. Bunlardan biri de rezidans ve tesis yönetimi sahası. Aşçıoğlu Grubu'nun bu alandaki şirketi SEClup'ın genel müdürlüğüne İbrahim Taşçı getirildi.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe'ye kadar duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek, “Salim Dervişoğlu Caddesi Kartepe’ye kadar duble yol olacak” dedi.

Halil Mazıcıoğlu: İşsiz mühendis kalmayacak!

TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, " Komisyonda kabul edilen Maden Kanunu Tasarısı 'ndaki düzenleme ile Türkiye'deki tüm maden mühendisleri iş bulmuş olacak " dedi.

Zeki Toçoğlu: Sakarya'da gökyüzünü görmediğimiz yapılaşmayı savunamayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz’ın katılımıyla basın mensupları ile bir araya geldi.

Halil Mazıcıoğlu: AVM'ler pazar günü açık olacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Komisyonu Başkanı Mazıcıoğlu, Pazar günü AVM'ler kapanmayacak, böyle bir karar alınmadı ancak AVM'lerin hangi gün kapanacağı konusunda il valilerine yetki verilecek dedi.

Halil Mazıcıoğlu: Enerjiye yatırım yapmak isteyenlere yol açılıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, rüzgar enerjisinde dünyanın yenilik peşinde olduğunu bildirdi. Enerjiye yatırım yapmak isteyenlere yol açılıyor...

Halil Mazıcıoğlu: Yenilenebilir enerji için babayiğit aranıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı olan Halil Mazıcıoğlu: "Yenilenebilir enerji için kimin ne yatırımı varsa 24 saat emirlerindeyiz" dedi.

İbrahim Gökçüoğlu: Türkiye inşaat ve AVM ile değil sanayiyle gelişir!

Türkiye ' ye alışveriş merkezlerinden çok sanayinin lazım olduğunu belirten EBSO Başkan Vekili İbrahim Gökçüoğlu, " Bu sistem devam ederse Yunanistan gibi çakılırız " dedi...

İbrahim Halil Atlıoğlu Haberi

İbrahim Halil Atlıoğlu

Beyazmarmara Eğitim Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Atlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Beyazmarmara Eğitim Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Eğitim öğretim kültürel ve teknik konularda özel güzdüzlü ve geceli yataklı ana okulu ilk orta anadolu lise ve üniversite yurtlar pansiyonlar açmak işletmek kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Beyazmarmara Eğitim Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: 

EĞİTİM MAHALLESİ, POYRAZ SOKAK, NO.30...