05 / 05 / 2024

İbrahim Kafaher yapı denetimi

İbrahim Kafaher yapı denetimi

Yapı denetim alanında 13 yıldır faaliyet gösteren Yöntem Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kafaher, firma olarak denetim görevini, en az proje ve yapım kadar önem arz eden ciddi bir iş olarak algıladıklarını söyledi...

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var!

KTO Karatay Üniversitesi Yapı Topluluğu'nun İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi'yle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Etrafınızda gördüğünüz ve insan hayatını kolaylaştıracak her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var" dedi.

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

2B arazi bedelleri için düzenleme yapılmalı!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 2B arazilerinin kullanıcılara satışıyla ilgili karara karşı çıktı, “Belirlenen bedeller iptal edilmeli, makul bir düzenleme yapılmalı” diye açıklama yaptı. 

World Seven Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Seven Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tetik tarafından kuruldu.

Eksilmez Teknik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksilmez Teknik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Eksilmez tarafından kuruldu. 

Ak Towers Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Towers Global Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akdaş, Korcan Santalu ve İbrahim Akalın ortaklığında kuruldu. 

Kötü yapılaşma mevzuat değil, toplumsal bilinç meselesidir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Depreme karşı tedbirler alınmaktadır. Kötü yapılaşma sadece mevzuat değil, aynı zamanda bir toplumsal bilinç meselesidir." dedi.

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

İtali Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtali Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermate bedeli ile İbrahim Tuğrul tarafından kuruldu. 

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Ermiş, Mustafa Kaygısız, İbrahim Halil Kaygısız, Hüseyin Kaygısız ve Oğuzhan Kaygısız ortaklığında kuruldu. 

Ermişler Yapı İnşaat Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermişler Yapı İnşaat Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ermiş tarafından kuruldu.

Yeni düzenlemeler konut satışlarını uçuracak!

Akzirve Gayrimenkul Topkapı projesinin tanıtım toplantısında konuşan Akzirve Gayrimenkul Başkan Yardımcısı İbrahim Maasfeh, yapılan yeni düzenlemelerin konut satışlarını artıracağını söyledi.

İbrahim Kafaher yapı denetimi Haberi

İbrahim Kafaher yapı denetimi

Yapı denetim alanında 13 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirten Yöntem Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Kafaher, firma olarak denetim görevini, yerine getirilmesi zorunlu bir formalitenin ötesinde, en az proje ve yapım kadar önem arz eden ciddi bir iş olarak algıladıklarım ifade etti. Kentsel dönüşüm kanunun amacının genel olarak dayanıksız yapı stokunun yenilenerek depreme dayanıklı hale getirilmesi veya yeniden yapılması olduğunu aktaran Kafaher, "Türkiye'de son yıllarda meydana gelen depremlerden gördüğümüz gibi en büyük problem, zemin bakımından sorunlu arazüerde kurallara uymadan yapılmış olan çok kadı betonarme yapılarda. Ancak başlayan bazı uygulamalara bakıldığında tek veya iki katlı, deprem açısından çok daha az risk taşıyan, bir kısmı gecekondu vasfında ancak zaman içinde değerlenmiş olan bölgelerde dönüşüme gidiliyor. Bu dönüşüm başka bir konu, uygulama...