26 / 07 / 2024

İbrahim Karademir lacivert gayrimenkul

İbrahim Karademir lacivert gayrimenkul

LACİVERT Gayrimenkul'un şirket sahibi İbrahim Karademir, konut yatırımı için en uygun zamanın bu donem olduğunu belirterek, ev sahibi olmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini söyledi.

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pelin Hiclal Sever tarafından kuruldu.

Fenerium’da Sarı Lacivert’e gönül verenler içi kaçırılmayacak Eylül fırsatları! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Lacivert renklere sevdalıların tek adresi Fenerium, Eylül ayı fırsatlarıyla sonbaharı karşılıyor. Fenerium’un online mağazasında yer alan 240 ürün yüzde 60’lara varan fiyat indirimleriyle taraftara sunuluyor.

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal'da Muhammed Ali Tohumcu tarafından kuruldu.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Lacivert Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Narman ve İsmail Akgün ortaklığında kuruldu. 

Lacivert Kimyevi Maddeler İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Kimyevi Maddeler İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kurt tarafından kuruldu. 

Lacivert Taşınmaz Gayrimenkul Değerleme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Taşınmaz Gayrimenkul Değerleme Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Murat Şahinoğlu tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörü 14 yılda 2.8 kat büyüdü!

Lacivert Gayrimenkul Kurucu ve İşletmecisi İbrahim Karademir, inşaat sektörünün 2002'den 2016'ya kadar reel olarak 2.8 kat büyüdüğünü vurguladı.

Faiz indirimi konut satışlarına ivme kazandıracak!

TCMB faiz indirimi inşaat sektörünce olumlu karşılandı. Lacivert Gayrimenkul Kurucu ve İşletmecisi İbrahim Karademir, geçen yıla oranla artan konut satışlarının ivmesini bahar aylarında da yükseltmeye devam edeceğini söyledi.

En fazla konut kredisi başvurusu Ankara'dan yapıldı!

Lacivert Gayrimenkul Kurucu ve İşletmecisi İbrahim Karademir, konut kredisindeki gelişmelerin ev sahibinin kira öder gibi ev sahibi olmasından kaynaklandığım belirtti. Karademir, en fazla konut kredisine Ankara'dan başvurulduğunu dile getirdi.

Lacivert Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Ahmet Bozkuş tarafından 400 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umutreis Caddesi, S.Aydemir Apartmanı'nda kuruldu.

İbrahim Karademir lacivert gayrimenkul Haberi

İbrahim Karademir lacivert gayrimenkul

LACİVERT Gayrimenkul'un şirket sahibi İbrahim Karademir, konut yatırımı için en uygun zamanın bu donem olduğunu belirterek, ev sahibi olmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini söyledi. Başkentte ev almak isteyenler için gayrimenkul piyasası hakkında değerlendirmelerde bulunan Karademir şöyle konuştu: "Şehrin merkezinde çok kapsamlı siteler bulmak mümkün değil. İnsanlar şehrin gürültüsünden, havanın kirliliğinden kaçmak istiyor. Sosyalleşmek istiyor. Bankaların çok düşük faizle ev kredisi verdiği bu dönemde ev sahibi olmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerek." 


Hürriyet Ankara İnşaat...