05 / 05 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu kent konut

İbrahim Karaosmanoğlu kent konut

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Halkımız Kent Konut’a güveniyor ve inanıyor. Kent Konut olarak binlerce vatandaşımıza sıcak bir yuva sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi...

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları teslim edildi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'deki Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti

Derince Çınarlıkent Konutları'ndan anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli'de hayata geçirilen Kent Konut Derince Çınarlıkent projesindeki birinci ve ikinci etap ev sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleşen törene katıldı.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası'na katılacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

Şehir plancılarından İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

İbrahim Karaosmanoğlu kent konut Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu kent konut


İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut Genel Müdürü Bahattin Yanık’ı ziyaret etti. Kent Konut’un yıllardır güven ve huzur dolu mekânlar inşa ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Halkımız Kent Konut’a güveniyor ve inanıyor. Kent Konut olarak binlerce vatandaşımıza sıcak bir yuva sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.


NEFES ALAN VE ALDIRAN SİTELER

Başkan Karaosmanoğlu’na Kent Konut’u ziyaretinde İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan eşlik etti. Kent Konut Genel Müdürü Yanık’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Geçmişte plansız yapılaşmanın sardığı kent, artık nefes alamaz hale gelmişti. Başlattığımız konut hamlesiyle aynı yerlerde bugün nefes alan ve nefes aldıran modern siteler yükseliyor. Kentsel Dönüşüm’ün en çarpıcı örneklerinin yaşandığı Kocaeli’nde artık sosyal donatıları ve yaşam alanlarıyla Türkiye’ye örnek olacak modern yerleşim merkezleri bulunuyor’’ ifadesini kullandı.


Kocaeli Büyükşehir...