03 / 05 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu kentsel dönüşüm

İbrahim Karaosmanoğlu kentsel dönüşüm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Özcan Tahincioğlu: Kentsel dönüşüm hepimiz için çıkış yolu!

Bağdar Caddesi'nde 12 projeye hayat veren Tahincioğlu, kentsel dönüşüm projelerine devam edecek. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, kentsel dönüşümün çıkış yolu ve ihtiyaç olduğunu söyledi.

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

İbrahim Karaosmanoğlu kentsel dönüşüm Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu kentsel dönüşüm

Bursahaber'de yer alan habere göre, İzmit Belediyesi’ne bağlı Veliahmet ve Hacıhızır mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm hakkında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu basın açıklaması yaptı. 

İzmit Veliahmet ve Hacıhızır mahallelerinde tespit edilen riskli alanlarda yapılması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “17 Ağustos 1999 tarihinde ilimizde yaşadığımız deprem felaketi sonrası, pek çok yapı hasar görmüştür. Deprem, ilimiz için bir gerçektir. Bu gerçekle yaşamak, tedbir almak zorundayız ve alıyoruz. Erenler, Cedit ve Topçular mahallelerinin kesiştiği bölgedeki ErenlerCedit Konutları da Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği en önemli kentsel dönüşüm projeleri arasında yerini almıştır” dedi.

Bölge halkı istemediği sürece herhangi bir müdahale yapılmayacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “İzmit Veliahmet ve Hacıhızır mahallelerinde riskli alan olarak belirlenen yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın rızası olmadan...