06 / 05 / 2024

İbrahim Kaygısız kimdir

İbrahim Kaygısız kimdir

Gaziantep’te ilk akıllı binayı yapmasıyla tanınan İbrahim Kaygısız kimdir? İbrahim Kaygısız iş hayatına ne zaman ve nasıl atıldı? İbrahim Kaygısız ne işle meşgul? İşte İbrahim Kaygısız'ın biyografisi...

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Mısırcı kimdir?

Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusu Mehmet Mısırcı kimdir? Mehmet Mısırcı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cengaver Yıldızgöz kimdir?

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

Nurol GYO yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Avrasya Gayrimenkul yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Canikli: AVM'ler için saat ve gün sınırlaması söz konusu değil

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "AVM'lerde bir çalışma saati sınırlaması ya da çalışma günü sınırlaması söz konusu değildir, olmayacaktır" diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Kadıköy-Kartal metro istasyonu tavanında sızıntı meydana geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2,6 milyar TL’ye yaptığı Kadıköy-Kartal metrosunda, su sızıntılarına istasyonlara konulan kovalarla önlem alınıyor...

Kuyumcukent Gayrimenkul söz sahibi olan personelini yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Odaş Elektrik yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Odaş Elektrik üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik Sanayi yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Yaşar İsmail Gedüz kimdir?

Manisa Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz kimdir? Yaşar İsmail Gedüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yaşar İsmail Gedüz ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Kamil Öz kimdir?

Manisa Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz kimdir? Kamil Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Öz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kamil Öz..

İbrahim Kaygısız kimdir Haberi

İbrahim Kaygısız kimdir

İbrahim Kaygısız kimdir?

İbrahim Kaygısız, 1954 Gaziantep doğumlu. 6 yaşında kuyumcu çıraklığı ile başlayan Kaygısız, aynı zamanda da okula gidiyordu. İbrahim Kaygısız, 7 yaşında ise ticarete başladı. 


İbrahim Kaygısız bugün, inşaat işine de giren; İpek Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı.


Okuldan çıkıp akşama kadar da atölyede çalışan İbrahim Kaygısız, 14 yaşına geldiği zaman gece okuluna başladı. 16 yaşında ise kendi işini kurmaya karar verdi.


Kendi işini kurunca ders çalışmaya imkanı da arttığını belirten İbrahim Kaygısız ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra da Konya Selçuk Eğitim Fakültesi’nde okudu. 


Daha sonra Gaziantep’te birçok sivil toplum örgütünde çalıştı. Kuyumcular Odası Başkanlığı yaptı. İbrahim Kaygısız, Yabancı Damat’ın çekildiği bina olan; Gaziantep’te ilk akıllı binayı yaptı.  


İbrahim Kaygısız İstanbul'a ilk nasıl geldiğini şu şekilde anlatıyor:

Altınbaş Holding’in sahipleri ile Antep’te beraber büyüdük....