06 / 05 / 2024

İbrahim Kaygısız özgeçmiş

İbrahim Kaygısız özgeçmiş

Gaziantep’te ilk akıllı binayı yapmasıyla tanınan İbrahim Kaygısız kimdir? İbrahim Kaygısız iş hayatına ne zaman ve nasıl atıldı? İbrahim Kaygısız ne işle meşgul? İşte İbrahim Kaygısız'ın biyografisi...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, sürücüsüz otomobilin geleceğine yönelik karamsarlık yarattı.

Tahıl koridorunda son rakamlar açıklandı! Sadece yüzde 5,6’sı az gelişmiş ülkelere gitti

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Tahıl Koridoru'ndan taşınmış olan tahılın yüzde 63'ünün Avrupa ülkelerine sevk edildiğini ifade ederek, “Taşınan 7,5 milyon ton tahılın yalnız yüzde 5,6'sı az gelişmiş ülkelere gitmiştir" cümlelerini kullandı.

Türkkan İnşaat sayısız projelerde başarılara imza atıyor!

Türkkan İnşaat, değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede başarılara imza atıyor. inşaat sektöründe saygın bir kültüre sahip bir firma yaratarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

İBB’nin kira gelirleri orantısız mı?

Sayıştay 2014 Denetim Raporu’nda İBB’nin kira gelirinin orantısız olduğunun altı çizilen raporda Sayıştay denetçileri bunun nedenini ihale sürecinin şeffaflıktan uzak yürütümesi olarak değerlendirdi.

Balıkesir Sındırgı turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, turizm sektöründe söz sahibi olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalleleri dolaşarak, yapılacak çalışmaları anlattı.

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Derebahçe Sosyal Tesisi söz verilen tarihe yetişecek!

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek mühendislerden bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 6 dönümlük alan içerisine inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisi’ni söz verildiği tarihe yetiştireceklerini ifade etti.

Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

Zeynep Fıratoğlu: Ev alırken son söz kadınların!

Ev alırken son sözü kadınların söylediğini öngören girişimci iş kadını Zeynep Fıratoğlu, bu fikirden yola çıkarak, emlak sektörüne kadın gözüyle bakan 'kadincaemlak.com' internet sitesini kurdu.

Doğuş GYO yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda söz sahibi olan personel listesini bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Liste aşağıda yer alıyor.

İbrahim Kaygısız özgeçmiş Haberi

İbrahim Kaygısız özgeçmiş

İbrahim Kaygısız kimdir?

İbrahim Kaygısız, 1954 Gaziantep doğumlu. 6 yaşında kuyumcu çıraklığı ile başlayan Kaygısız, aynı zamanda da okula gidiyordu. İbrahim Kaygısız, 7 yaşında ise ticarete başladı. 


İbrahim Kaygısız bugün, inşaat işine de giren; İpek Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı.


Okuldan çıkıp akşama kadar da atölyede çalışan İbrahim Kaygısız, 14 yaşına geldiği zaman gece okuluna başladı. 16 yaşında ise kendi işini kurmaya karar verdi.


Kendi işini kurunca ders çalışmaya imkanı da arttığını belirten İbrahim Kaygısız ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra da Konya Selçuk Eğitim Fakültesi’nde okudu. 


Daha sonra Gaziantep’te birçok sivil toplum örgütünde çalıştı. Kuyumcular Odası Başkanlığı yaptı. İbrahim Kaygısız, Yabancı Damat’ın çekildiği bina olan; Gaziantep’te ilk akıllı binayı yaptı.  


İbrahim Kaygısız İstanbul'a ilk nasıl geldiğini şu şekilde anlatıyor:

Altınbaş Holding’in sahipleri ile Antep’te beraber büyüdük....