04 / 05 / 2024

İbrahim Koçaşlı

İbrahim Koçaşlı

Edirne Selimiye Camii Haziresi’ne çıkmak için sonradan yapılan merdivenler, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından uygun bulunmadığından yıkıldı.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Kira tespit davası ne zaman açılır? Kira tespit davasının şartları nelerdir?

Kira tespit davası, kira bedelinin günün şartlarına uyarlanması için açılırken, bu davayı açabilmek için belirli zaman ve koşullar belirlenmiştir. Peki, kira tespit davası ne zaman açılır, şartları nelerdir? İşte, kira tespit davası hakkında bilinmesi gerekenler…

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası bugün açılıyor!

Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, ''Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var.'' dedi.

İstanbul Shopping Fest'in açılış töreni iptal edildi!

İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'in görkemli açılışını terör nedeniyle iptal ettiklerini, festivalin ise Temmuz ayı boyunca düzenleneceğini kaydetti.

2016 yılı Bozkır için açılışlar yılı olacak!

2016 yılı büyük atılımlar hamlesiyle şantiye alanına dönen Bozkır için açılışlar yılı olacak. Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır, artık kenarda değil hayatın tam ortasında olacak” dedi.

Kira zammı davası nerede açılır?

Gayrimenkul kiralamalarında kira bedeli koşuluyla hâkim tarafından, kiralananın durumu göz önüne alınarak hakkaniyete göre belirlenebiliyor. Peki, kira zammı davası nerede açılır? Kira zammı davası nasıl açılır?

İşyeri kiracı tahliye davası nasıl açılır?

İşyeri kiralarında kiracı, belirli süreli sözleşmelerin süresinin bitiminden en az onbeş gün önce bildirimde bulunmadıkça sözleşme aynı koşullarla bir yıl için uzatılmış sayılıyor. Peki, işyeri kiracı tahliye davası nasıl açılır?

Emlak vergisi iade davası nasıl açılır?

Emlak vergisinde muafiyet koşullarının sağlanmasına rağmen ödenen emlak vergisini iadesi istenebiliyor. Peki, emlak vergisi iadesi nasıl istenir? Emlak vergisi iade davası nasıl açılır? İşte emlak vergisi iadeleri..

Koçhisar 1. kısım içme suyu isale hattının açılışı yapıldı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çorum’un Alaca ilçesine yaptırılan ilin en büyük sulama projesi olan Koçhisar Barajı sulama projesinin temeli atılırken, Koçhisar 1. kısım içme suyu isale hattının da açılışı yapıldı.

İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattının açılışına katılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Temmuz Cuma günü açılışı yapılacak olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren(YHT) hattının açılış programına katılacak. Açılış için ilk tören Ankara’da gerçekleştirilecek

İbrahim Koçaşlı Haberi

İbrahim Koçaşlı

2015 yılının Temmuz ayında vefat eden Edirne’de görev yapan emekli Müftü İbrahim Koçaşlı Hoca’nın, Selimiye Camii Haziresi’ne defnedilmesinin ardından mezarını ziyarete gelenlere kolaylık olması amacıyla Hazire’ye merpen yapılmıştı. Merpenler uygun bulunmadığı gerekçesiyle Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün kararıyla yıkıldı.

Hazire’yi ziyaret etmek isteyenlerin mağdur olmaması amacıyla tamamen kaldırılacak olan merpenlerin yerine portatif merpen yapılması...