14 / 05 / 2024

ibrahim kutluay demet şener ev

ibrahim kutluay demet şener ev

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!

Ev sahibi ve kiracı gerilimine Demet Akalın'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde 5 bin TL kir ödeyen kiracısına sert çıkışta bulunan Akalın şimdi de Adalet Bakanlığı'na seslendi...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yatırım hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti! Özdemir, tam 25 milyon TL'ye muhteşem bir ev satın aldı. İşte ayrıntılar...

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Demet Mutlu 205 milyon TL'ye yalı aldı!

Trendyol'un kurucusu Demet Mutlu, Boğaziçi'nin en ünlü yalılarından Kıbrıslı Yalısı'nın Üründül ailesine ait olan kısmını satın aldı.

ibrahim kutluay demet şener ev Haberi

ibrahim kutluay demet şener ev

İbrahim Kutluay önceki gün Bebek’te bir banka çıkışı kameralara yakalandı. Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, ilişkisinin Edvina Sponza’nın Demet Şener’e ait eve geçmek istemesinden sonra bittiği öne sürülen İbrahim Kutluay, sorulara yanıt vermek istemedi. Bankadan çıkarken telefonunu eline alan eski basketbolcu, “Telefon görüşmem var, başka zaman konuşuruz” diyerek ayrıldı.

O kişi hakkında konuşmak istemiyorum

Cenk Küpeli ile evliliği biten Demet Şener, önceki gün kızı İrem’le beraber Bebek’te görüntülendi. Boşandıktan sonra eski eşine ait milyon dolarlık aracı kullanmayı sürdüren Şener bu kez Audi A3 marka kiralık bir araçla objektife takıldı. Şener, “Artık o aracı kullanmıyorum. Şirket aracım var” diye konuştu.

Boşanmadan sonra hayatında değişiklik olmadığını da belirten Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ın kendisine yaşaması için bir ev verdiği dedikodularını yalanlayarak,...