08 / 05 / 2024

İbrahim Özdiş Seyhan

İbrahim Özdiş Seyhan

Adana Haber Gazetesi haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi İbrahim Özdiş Seyhan’da Tarihsel dönüşüm ve kentsel yenileme için yola çıktığını söyledi.

Yapı denetim sistemine ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Yapı denetim sisteminde denetim firmasının müteahhitlerce belirlenebilmesi meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarına ait 6 sorun TBMM'de!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtların yetersizliği sorunu Meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Ceyhan Devlet Hastanesi'nin inşaat sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Ceydan ilçesinde yapımına başlanılan ama inşaatı durma noktasına gelen Devlet hastanesinin inşaatı TBMM'ye taşıdı.

Adana'daki Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi kapatılacak mı?

Adana'da bulunan Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin kapatılmasının söz konusu olup olmadığı TBMM'de konu oldu. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, konuya ilişkin önerge hazırladı..

Adana Seyhan'daki okul lojmanının yıkımı mecliste!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararını meclis gündemine taşıdı..

Adana Ceyhan'dan Hatay Erzin'e devredilen arazi sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Ceyhan ilçesinden Hatay'ın Erzin ilçesine devredilmiş olan arazinin iadesi talebini meclis gündemine taşıdı..

Ceyhan Devlet Hastanesinin inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Ceyhan Devlet Hastanesinin inşaatının tamamlanmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özdiş, sorularını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na iletti.

İnşaat sektörü beraberinde birçok sorunu getirir!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun cevaplaması istemiyle soru önergesi veren İbrahim Özdiş, "Bilindiği üzere son yıllarda ülkemiz ekonomisinde lokomotif haline getirilen inşaat sektörü, beraberinde birçok sorunu getirmektedir'' dedi.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 151 adet konut satıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 151 adet konut satıyor. Daire fiyatları 166 bin 942 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Seyhan Belediyesi Doğ-Ka Grup projesine onay verdi mi?

Seyhan Belediyesi'nin yaklaşık 3 bin metrekarelik 1,2 yoğunluklu bir arsaya 10 bin 924 metrekare inşaat yapılmasına olanak tanıyan mimari projeye nasıl onay verdiği merak konusu...

Seyhan Havalimanı uçuş maniasındaki binalar yıkılacak mı?

DHMİ yetkililerinin şikayeti üzerine Seyhan Belediyesi tarafından mühürlenen yeni Emniyet Binası'nın 6 katının yıkım kararından sonra yüzlerce binanın yıkım kararı olduğu ortaya çıktı.

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor.Çalışmalarını tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan'daki tekel arsasının imar değişikliği iptal edildi!

Tekel arsası konusu için olağanüstü toplanan Seyhan Belediye Meclisi, arsa sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak karardan döndü.

İbrahim Özdiş Seyhan Haberi

İbrahim Özdiş Seyhan

İbrahim Özdiş  1 Aralık 2013 tarihinde yapılacak CHP Seyhan İlçesi  belediye başkan aday belirleme ön seçim çalışmaları için mahallerde ve Sivil toplum örgütleri ile görüşmelerini  sıklaştırdı.  Özdiş, ziyaretlerinde sorunları dinlerken düşüncelerini de açıkladı, yapacağı hizmetlerin satır başlarını vererek neden aday olmak için yola çıktığını da özetledi.


CHP Adayı Özdiş AKP anlayışının her alanda tahribat yaptığına dikkat çekti, yerel seçimlerde halkın oyları ile baskıcı gidişe son vereceğine inandığını belirtti. CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Özdiş şöyle dedi;“AKP,  yurt içinde baskıcı politikalar uygulamakta, yurt dışı ilişkilerde ise dostu kalmayan ülke durumuna düşürdü. Avrupa Birliği ile ilgili söylenenlerden de bir şey çıkmadı. Gezi olayları AKP’nin gerçek yüzünü gösterdi. Genç,  kadın ve yaşlı bakmazsınız saldıran anlayışın kentleri de yaşanır kılma düşüncesi olamaz....