06 / 05 / 2024

İbrahim Şahin biyografi

İbrahim Şahin biyografi

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürü İbrahim Şahin 15/9/2014 tarihli karar ile Samsun Valiliğine atandı. Peki Yeni Samsun Valisi İbrahim Şahin kimdir? İşte İbrahim Şahin..

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Netelsan Kimya İnşaat Otomotiv Reklam Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netelsan Kimya İnşaat Otomotiv Reklam Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu. 

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Samsun'da 997 proje yürütülüyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aralık 2016 itibariyle il genelinde genel ve özel bütçeli kuruluşlar ile belediyelere ait toplam 997 projenin bulunduğunu söyledi.

Samsun'a 14 yılda 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Samsun Karaburç Camii açıldı!

Samsun Karaburç Mahallesi’nde Aşçı ailesi tarafından yaptırılan 600 kişilik Karaburç Cami Vali İbrahim Şahin’in katıldığı törenle açıldı.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü tamamlandı!

Kalaycılı Mahallesi’ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan köprüyü Samsun Valisi İbrahim Şahin'e gezdiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, köprü ile birlikte bölge ulaşımının güvenli hale geldiğini söyledi.

Samsun dolgu alanında son durum!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Petrol Ofisi olarak geçen bölgedeki sahilde yapılan deniz dolgu alanı çalışmalarını inceledi.

Samsun Selahiye Cami açıldı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan ve kısa sürede yeniden restore edilen Selahiye Camii yeniden ibadete açıldı. Cuma namazı öncesinde yapılan Cami açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin da katıldı...

1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu Samsun'da gerçekleştirildi!

Türkiye’de ilk defa “1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu” Samsun’da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen sempozyuma Samsun Valisi İbrahim Şahin de katıldı...

İbrahim Şahin biyografi Haberi

İbrahim Şahin biyografi

İbrahim Şahin kimdir?

1962'de Amasya'da dünyaya gelen İbrahim Şahin, Ankara Üniversitesi mezunu bir bürokrat olarak Türkiye 'nin gündemine girmiştir. 1986'da Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra Samsun, Kars, Kastamonu gibi kentlerde ilçe kaymakamlığı yapan Şahin, 2001 yılında İçişleri Bakanlığı bünyesinde Hukuk Müşaviri olarak görev almıştır. 


2002 döneminde Ulaştırma Bakanlığı’nda da görev alan İbrahim Şahin, Bakan Danışmanlığı'na kadar yükseldikten sonra 2003 yılında PTT Genel Müdürü olarak atandı. 


PTT Bank Projesi ile"2004 Kaynakları Etkin Kullanma ve Maliyetleri Düşürme Yılı Birincilik Ödül" kazanan Şahin, popülerliğini bu dönemde arttırdı. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı olarak Nisan 2005’te işbaşı yapan Şahin, aynı dönemde Türk Telekomünikasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerine de devam etti.


10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından TRT Genel Müdürlüğü görevine getirilmesi...