29 / 04 / 2024

İbrahim Tuza kimdir

İbrahim Tuza kimdir

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Kentsel dönüşüm tasarruflu çevreci binalar için fırsat sağlıyor!

Kentsel dönüşüm tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olacak. Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

İbrahim Tuza: Tasarrufun merkez üssü kentsel dönüşüm!

Enerji tasarrufunun, ithalatta dışa bağımlı bir ülke olan Türkiye için önemine dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

İbrahim Tuza: Kentsel dönüşüm çevreci binalar için fırsat!

Enerji Verimliliği Haftası’nda enerji tasarrufunun, ithalatta dışa bağımlı bir ülke olan Türkiye için önemine dikkat çeken İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

Pakpen katma değeri yüksek işlere odaklandı!

Bugüne kadar yeni teknolojileri kullanarak üretim kapasitesini artırdıklarını kaydeden Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza yaptığı açıklamada bundan sonra katma değeri yüksek işlere odaklanacaklarını bildirdi.

Pakpen üretimde çevreye odaklandı!

Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, üretimde çevreye duyarlı ve sürdürülebilir çözümler üretmek için UNIDO tarafından ozon tabakasını koruma amacıyla hayata geçirilen HCFC (umbrella) programına katıldıklarını dile getirdi.

Pakpen, katma değeri yüksek işlere odaklanacak!

Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, 2013'ün firmaları açısından olumlu bir yıl olduğunu söyledi.Tuza, 2013 yılında çalışan sayılarının da yüzde 18'in üzerinde arttığını kaydetti...

İbrahim Tuza: Kaliteli kentsel dönüşüm kaliteli malzeme demektir!

Kurulduğu günden beri ‘Malzemede ve üretimde kalite’ prensibiyle hizmet veren Pakpen’in sponsorları arasında yer aldığı “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin beşincisi 6 Şubat Perşembe günü İstanbul’da düzenlendi

İbrahim Tuza: Merdiven altı üretim de son bulacak!

KENTSEL dönüşüm surecinin en önemli unsurlarından birinin kaliteli malzeme olduğuna dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, Kaliteli malzeme her sektörde ön planda olmalı...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

İbrahim Maasfeh kimdir?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım ile Türkiye'de inşa sektöründe yatırımlarına devam eden İbrahim Maasfeh kimdir?

İbrahim Tuza kimdir Haberi

İbrahim Tuza kimdir

Binalarda yalıtımın yasalarca zorunlu hale geldiğine işaret eden Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tuza, İstanbul Yapı Fuarı'nda bu yıl yalıtım ürünlerini öne çıkarmayı planladıklarını kaydetti. Tuza, "Fuarda, ısı yalıtım malzemeleri alanındaki markamız Pakboard, üretiminde EPS yalıtım malzemesi kullandığımız ve kompozit kapı üretimi gerçekleştirdiğimiz markamız Pakdoor ve köpürtülmüş PVC levha üretimi gerçekleştirdiğimiz markamız Pakfoam'un ürünlerini sergileyeceğiz" dedi. 




Ozon tabakasına zararlı HFC gazlarını içermeyen ekstrüde polistren köpük (XPS) üretimini 2014 yılı itibarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden İbrahim Tuza, "XPS ürünümüzün yanı sıra gıda işletmelerinin duvar ve tavan kaplamalarında kullanılmak üzere PVC'den ürettiğimiz hijyen panellerini de geliştirdik" diye konuştu. Ar-Ge çalışmaları sonucunda; çevreye duyarlı, hijyenik ve dayanıklı birçok yeni ürünü inşaat malzemeleri sektörüne sunduklarını bildiren Tuza, şöyle devam etti: "Ar-Ge çalışmaları, yeni pazar...