28 / 04 / 2024

ibrahim tuza

ibrahim tuza

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Pakplast ile yurtdışında prestijli projelere imza attık!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç farklı kategoride üretim yapan Pakpen, plastik boru markası Pakplast ile yurtdışındaki projelerde yer aldı.

Kentsel dönüşüm, çevreci binalar için fırsat!

Türkiye için önemine dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için de bir fırsat olduğunu da söyledi.

İbrahim Tuza: Çevreci ürünlerle geleceğe yatırım yapıyoruz!

Enerji Verimliliği Haftası'nda enerji tasarrufunun, ithalatta bağımlı bir ülke olan Türkiye'nin önemini belirten Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar için fırsat olduğunu söyledi.

İbrahim Tuza: Tasarrufun merkez üssü kentsel dönüşüm!

Enerji tasarrufunun, ithalatta dışa bağımlı bir ülke olan Türkiye için önemine dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

İbrahim Tuza: Kaliteli kentsel dönüşüm kaliteli malzeme demektir!

Kurulduğu günden beri ‘Malzemede ve üretimde kalite’ prensibiyle hizmet veren Pakpen’in sponsorları arasında yer aldığı “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin beşincisi 6 Şubat Perşembe günü İstanbul’da düzenlendi

İbrahim Tuza: Kentsel dönüşümde kalite zorunlu olmalı!

Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, son 58 yılda deprem nedeniyle 411 binden fazla binanın hasar gördüğüne dikkat çekerek, "Kentsel dönüşümde kalite bir beklenti değil, zorunluluk olmalıdır" dedi...

Depozito son kiraya sayılabilir mi? Kiracılar bu tuzağa sakın düşmeyin!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sorunlardan bir tanesi de depozito iadeleri. Depozito iadeleri konusunda kiracılar ev sahiplerinin tuzağına düşüyorlar. Peki depozito kira yerine geçer mi? Depozito kira yerine sayılır mı? İşte depozito iadelerinde dikkat edilmesi gerekenler...

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratarak ödeme sayfasına yönlendirilenler ise tuzağa düşüyor.

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Dikkat! Bayram tatilinde sahte kiralık ev tuzağına düşmeyin!

Hafta sonu izin günleri ve Kurban Bayramı ile birlikte dokuz güne uzayabilecek tatil döneminde sahte kiralık ev tuzağına düşmeyin... 

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

İslam Memiş, Türkiye'de seçim sonrasında dolar kurunda yükselişlerin olacağını söyleyenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

İslam Memiş’ten seçim öncesi son uyarı: ‘Sakın tuzağa düşmeyin!’

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından piyasaların nasıl şekilleneceği yatırımcı tarafından merak ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alımı yapacak vatandaşlara seslenerek “Tuzağa düşmeyin” uyarısı yaptı.

Altını bilen adam İslam Memiş altındaki tuzağı açıkladı: Bu 6 gün içinde sakın bunu yapmayın! Çok pişman olursunuz

Altını bilen adam İslam Memiş, yatırımcılara seslenerek,  önümüzdeki bu 6 gün içinde ''bunu sakın yapmayın'' diyerek tuzağı açıkladı.

Altın dehası İslam Memiş'ten büyük ikaz geldi! Bu tuzağa sakın düşmeyin

Altın ve dövizdeki dalgalanma ile açıklamalar yapan Piyasa dehası İslam Memiş bayramda dikkat çeken bir ikaz yaptı. "Bugüne kadar böyle bir hal görmemiştim" diyen İslam Memiş, altın ve döviz ücretlerindeki tuzağı yazdı: Altın ve dolar ücretlerinde yükseliş ne kadar sürecek?

Bayram'da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

Ramazan bayramının yaklaşması ile beraber ailesiyle şehir dışına çıkmak yada ziyaretlere gitmek için araç kiralamak isteyenler için Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.

Tüketici Konfederasyonu’ndan önemli uyarı: Araç kiralarken sahte senet tuzağına düşmeyin!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler şimdiden otomobil kiralamak için araştırma yapmaya başladı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Ağaoğlu ise araç kiralarken dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri için vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün...

Deprem riski bulunmayan illerden arsa alacaklar dikkat! Tarlaları arsa olarak satıyorlar! Bu tuzağa düşmeyin!

Türkiye’de deprem riski bulunmayan şehirlerdeki gayrimenkullere olan talep katlanıyor. Deprem riski bulunmayan illerden arsa alacaklar dikkat! Tarlaları arsa olarak satıyorlar! Bu tuzağa düşmeyin!

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ibrahim tuza Haberi

ibrahim tuza

Binalarda yalıtımın yasalarca zorunlu hale geldiğine işaret eden Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tuza, İstanbul Yapı Fuarı'nda bu yıl yalıtım ürünlerini öne çıkarmayı planladıklarını kaydetti. Tuza, "Fuarda, ısı yalıtım malzemeleri alanındaki markamız Pakboard, üretiminde EPS yalıtım malzemesi kullandığımız ve kompozit kapı üretimi gerçekleştirdiğimiz markamız Pakdoor ve köpürtülmüş PVC levha üretimi gerçekleştirdiğimiz markamız Pakfoam'un ürünlerini sergileyeceğiz" dedi. 




Ozon tabakasına zararlı HFC gazlarını içermeyen ekstrüde polistren köpük (XPS) üretimini 2014 yılı itibarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden İbrahim Tuza, "XPS ürünümüzün yanı sıra gıda işletmelerinin duvar ve tavan kaplamalarında kullanılmak üzere PVC'den ürettiğimiz hijyen panellerini de geliştirdik" diye konuştu. Ar-Ge çalışmaları sonucunda; çevreye duyarlı, hijyenik ve dayanıklı birçok yeni ürünü inşaat malzemeleri sektörüne sunduklarını bildiren Tuza, şöyle devam etti: "Ar-Ge çalışmaları, yeni pazar...