05 / 05 / 2024

ibrahim uyan kemal kılıçdaroğluna kim şikayet etti

ibrahim uyan kemal kılıçdaroğluna kim şikayet etti

Marmara Ereğlisi tarihi Bizans eserleri için Hürriyet Gazetesi'nin son sayfasında bir ilan yayımlandı. O ilanı veren Ertan Furtun kimdir? Hürriyet Gazetesi sayfasını kapatan bu ilan kaç TL'ye mal oldu? Marmara Ereğlisi ilanı ne diyor?

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

İbrahim Uyan imar planları nedeniyle yargı önüne çıkıyor!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan hakkında İçisleri Bakanlığı’nın aldığı “Soruşturma İzni Verilmemesi” kararı, Danıştay 1. Dairesi’nin 2014/416 E. 2014/1222 K. Sayılı 24.09.2014 tarihli kararı ile kaldırıldı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu yıkılıyor!

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda kapalı tribünler için nihayet somut adım atıldı. Kapalı tribünlerde bulunan malzemelerin tahliye çalışmaları başlarken, işi alan yüklenici firmanın dozerleri getirmesiyle yıkım başlayacak.

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Kemal Kılıçdaroğlu TMMOB ile bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

Kemalöz pazar yeri yıl sonuna tamamlanıyor!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapımı devam eden Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri’nde çalışmaların olumlu yönde seyir ettiğini kaydetti.

Kemal Güleryüz kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Güleryüz kimdir? Kemal Güleryüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Güleryüz, ne zamandan beri İNTES'te hizmet veriyor? İşte Kemal Güleryüz...

2000 yılında Orhan Kemal Müzesi açılmış!

2000 yılında Türk edebiyatının ölümsüz kalemlerinden Orhan Kemal'in adı Cihangir'de kurulan müze ile yaşayacakmış. Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü tarafından satın alınarak müzeye dönüştürülen binada yazara ait eserlerde sergilenecekmiş.

Menemen Gazi Mustafa Kemal Mahallesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menemen İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Tarım Alanı olarak belirlenmesine ilişkin İÇDP-5169,5 plan işlem nolu 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu vizyon projesini yarın açıklayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi içerikli yeni projesini yarın İstanbul'da açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 10.00'da Conrad Otel'de "Vizyon Proje"nin sunumunu yapacağı kaydedildi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu yenileniyor!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

ibrahim uyan kemal kılıçdaroğluna kim şikayet etti Haberi

ibrahim uyan kemal kılıçdaroğluna kim şikayet etti


Hürriyet Gazetesi'nin bugün (17 Haziran 2014 Salı) tarihli baskısını eline alanlar, son sayfadaki bir ilanla şoka uğradı. Hürriyet Gazetesi'ninr son sayfasında yer alan bir ilanda, Kamuoyuna Duyuru üst başlığının altında "Marmara Ereğliler artık "Uyan" Tekirdağ Müze Müdürlüğü'nün arkeolojik kazılarında ortaya çıkarılan tarihi Bizans Eserleri yok ediliyor" deniliyordu...



İlan kimleri şikayet ediyor?


Marmara Ereğlisi'nin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın şikayet edildiği ilanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Tekirdağ milletvekilleri Orhan Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü'nün harekete geçmesi isteniliyor...


Peki bu ilanı kim verdi? Bu ilan neden yayımlandı? Hürriyet Gazetesi'nin son sayfasını ilanla kapatmanın bedeli nedir? Marmara Ereğlisi ilanı kaç TL'ye mal oldu? 



İlanı kim verdi?



Ertan Furtun, ilanı veren 'Marmara Ereğlisi sakini'...


İlanı veren kişinin adı, en altta, "Ertan Furtun...