17 / 05 / 2024

İbrahim Yeniay

İbrahim Yeniay

Desdina Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yeniay, Ümran Akın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık iddiası!

Eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık davası açıldı. Ancak İçişleri Bakanlığı'ndan soruşturmaya onay çıkmadı. 

Yeniay Emlak İnşaat Metal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniay Emlak İnşaat Metal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Hasret Çavga tarafından kuruldu.

Aziz Yeniay: Gayrimenkul değer kaybetmeyecek!

24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, Türkiye’nin yıllık bazda 20 milyar dolarlık yabancı girdisine ihtiyacı olduğunu ve bunun karşılanmasında gayrimenkul sektörünün önemli bir paya sahip olacağını söyledi.

A Yeniay İnşaat Yapı Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Yeniay İnşaat Yapı Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Yeniay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Aziz Yeniay kimdir?

Planlı kentleşme, kentsel risklerin azaltılması, kent ve kentlilik bilinci oluşturulması, kentsel dönüşüm projeleri, sürdürülebilir kentler konularında çalışmalarda bulunan Aziz Yeniay, 1963’de Malatya’da doğdu. İşte özgeçmişi...

Aziz Yeniay: Kentsel dönüşüm şehri yoksullaştırıyor!

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, yoksulluğu ve deprem riskini ortadan kaldırmak amacıyla başlayan kentsel dönüşümün, şehre başka yoksulluk ve riskler getirmeye başladığını söyledi.

Desdina Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desdina Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yeniay, Ümran Akın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Aziz Yeniay, Torunlar GYO Denetim Komitesi Başkanı oldu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aziz Yeniay, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denetim Komitesi Başkanı oldu. İlgili haberi aşağıda bulabilirsiniz.

Aziz Yeniay, Torunlar GYO yönetim kuruluna uygun adayları saptayacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aziz Yeniay, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kuruluna uygun adayları saptayacak.

Aziz Yeniay Küçükçekmece'nin yeni belediye binasını anlattı!

'3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ne katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğini taşıyan Küçükçekmece'nin yeni belediye binasını anlattı.

Aziz Yeniay kimdir?

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay kimdir? Aziz Yeniay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Aziz Yeniay, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte yanıtı...

Aziz Yeniay: Kanal İstanbul güzergahı yüzde 99 ihtimalle Küçükçekmece!

Aziz Yeniay, Kanal İstanbul’un güzergâhıyla ilgili, “Yüzde 99 ihtimalle Küçükçekmece” dedi. Küçükçekmece Gölü kenarında yer alan askerlik şubesinden başlayacak, Sazlıbosna Barajı üzerinden Karaburun’a oradan da Karadeniz’e ulaşacak.

Merinos’tan 3500 kişilik iftar yemeği!

Merinos, Küçükçekmece Sefaköy Gültepe İlköğretim Okulu’nda, 3 bin 500 kişinin katıldığı bir iftar yemeği düzenledi. Yemeğe, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Merinos Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu da katıldı...

İbrahim Yeniay Haberi

İbrahim Yeniay
Desdina Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yeniay, Ümran Akın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu. 


Desdina Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. - Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...