02 / 05 / 2024

ıc içtaş inşaat hüseyin gökçe

ıc içtaş inşaat hüseyin gökçe

IC İçtaş İnşaat İcra Kurulu Üyesi Atilla Gökçe'nin babası Hüseyin Gökçe vefat etti. IC İçtaş İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Şırnak'ta inşaat kazası: 4 yaralı!

Şırnak'ta bir inşaatın çatı kısmının çökmesi nedeniyle 4 işçi yaralandı. 

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Taşçı tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında toprak kayması: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi.

Birleşik Krallık'ta inşaat PMI ağustosta 54,6 puana düştü!

Birleşik Krallık'ta inşaat PMI ağustos ayında 54,6 puana düştü. Endekse göre ağustos ayında konut inşaatları artarken, ticari binalar ve inşaat mühendisliği faaliyetleri geriledi.

ıc içtaş inşaat hüseyin gökçe Haberi

ıc içtaş inşaat hüseyin gökçe

IC İçtaş İnşaat İcra Kurulu Üyesi Atilla Gökçe'nin babası Hüseyin Gökçe vefat etti. Hüseyin Gökçe'nin cenazesi bugün Kocaeli Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. IC İçtaş İnşaat taziye ilanı...