27 / 04 / 2024

iç mimar Hüseyin Cılbak

iç mimar Hüseyin Cılbak

İç Mimar Hüseyin Cılbak kimdir? Hüseyin Cılbak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Cılbak, Apartman ve Toplu Yapı Site Yönetimleri Bilgi Kaynakçası kitabını ne zaman yazdı?

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Arabul Kimdir?

Hüseyin Arabul kimdir? Hüseyin Arabul’un mesleği nedir? Hüseyin Arabul hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Ekşi yeni şirket kurdu!

Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Mimar Hüseyin Kaptan vefat etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Hüseyin Kaptan hayatını kaybetti.

İGA Havalimanı İşletmesi'nde Hüseyin Kadri Samsunlu dönemi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Kadri Samsunlu oldu.

iç mimar Hüseyin Cılbak Haberi

iç mimar Hüseyin Cılbak

Hüseyin Cılbak kimdir?

Hüseyin Cılbak, 1986 yılında Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde doğdu. Eğitim hayatının ardından 2006 yılından itibaren İstanbul Avrupa Konutları projesinde çalışmaya başladı. Halen görevine devam eden Cılbak, İstanbul'da yaşıyor.


2006 yılında sektöre dönük merak duygusu ile başlayan ve sürekli genişleyen bilgi ağacını her zaman geliştirmeye özen gösterdi.


Amacı, sadece bir iş sahibi olmanın ötesinde, gelecek adına, bilgi, bilişim, internet ve teknoloji gibi alanlarda insanoğlu için yararlı birşeyler yapabilmeyi hedeflemek oldu.


Geleceğin, bilgi bilişim ve teknoloji sektöründe olduğunu düşünen Cılbak, başarının, gelecek bilgi ile değil, bilgiye sahip olan beyni yönetebilmekle edineceğine inanıyor.


Profesyonel konut yöneticisi olan İç Mimar Hüseyin Cılbak, başarıya giden yolda gereken azme ve güce sahip olduğunu...