07 / 05 / 2024

iç mimar Mustafa Erciyas

iç mimar Mustafa Erciyas

2010 yılından itibaren Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde mali işler ve uygulamalardan sorumlu kurucu ortak ve içmimar olarak görev alan Mustafa Erciyas kimdir? Mustafa Erciyas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Latif Topbaş Kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş’ın mesleği nedir? Mustafa Latif Topbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

2020-2021 yıllarında istihdam eden mimar ve mühendislerin sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği mimar ve mühendisler meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni evlerin tasarımına Mustafa Çiçek'in imzası! 

Pandemi süreciyle birlikte evde daha çok zaman geçiren vatandaşlar için birbirinden farklı tasarımlara imza atan mimar Mustafa Çiçek, herkesin zevkine cevap vermeye devam ediyor. 

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

iç mimar Mustafa Erciyas Haberi

iç mimar Mustafa Erciyas

Mustafa Erciyas kimdir?

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü ‘nden ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ‘nden mezun oldu. “Identify (tanımla), Plan (kurgula), Execute (gerçekleştir)” mantığına inanan Mustafa ERCİYAS, hataların oluşmasını en aza indirgeyecek girişimlerin, toplam kaliteyi arttırdığına inanır. 


2010 yılından itibaren Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde mali işler ve uygulamalardan sorumlu kurucu ortak ve içmimar olarak görev almaktadır.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan Ankara İç Mimarlık, 2009 yılından bugüne, yaşam alanlarına değer katmak isteyen kişilerin öncelikli tercihi olmuştur.


Beş yılda 3.000.000...