05 / 05 / 2024

İç ve Dış Pazarda Ticaret ve Rekabet Şartlarının Korunması ve İyileştirilmesi

İç ve Dış Pazarda Ticaret ve Rekabet Şartlarının Korunması ve İyileştirilmesi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün: ''2016 sonuna kadar uygulayacağımız Seramik Sektörü Strateji Belgesi ve Eylem Planı, bu sektörün yol haritasıdır. Kim üzerine ne düşüyorsa onu yapacak ve yakından takip edilecek''

Gold King Decorat Dekorasyon Mobilya ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold King Decorat Dekorasyon Mobilya ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Kulakcı tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu.

Yiğit Konut İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Konut İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Doğan Yiğit tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Caspian İnşaat Gıda Tekstil Telekomünikasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caspian İnşaat Gıda Tekstil Telekomünikasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakim Özdemir, Khagani Gousseinov tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu.

Aktus İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aktus İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Meltem Özkılıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligon Caddesi'nde kuruldu.

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu.

İHT Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İHT Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Can Aydoğan, Hülya Vahide Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Beyoğlu, Sütlüce, Karaağaç Caddesi'nde kuruldu.

Mos İnşaat Turizm Eğitim ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mos İnşaat Turizm Eğitim ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Direk Sıraç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Bağcılar, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

NO34 Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NO34 Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Karadeniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Semitur Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semitur Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sevim Ceyhan, Ufuk Pakkan, Serkan Şenol tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İstanbul Art Yapı Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Art Yapı Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Mehmet Ömer Şerifi tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta kuruldu.

Santam İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santam İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Bilaloğlu tarafından 10 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 10 Mart'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Arsen İnşaat Taahhüt Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsen İnşaat Taahhüt Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Arda, Selcen Zeliha Özkök Arda tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta kuruldu.

Polyplast Chemicals Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polyplast Chemicals Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Egor Lunin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Ebuziya Caddesi'nde kuruldu.

İç ve Dış Pazarda Ticaret ve Rekabet Şartlarının Korunması ve İyileştirilmesi Haberi

İç ve Dış Pazarda Ticaret ve Rekabet Şartlarının Korunması ve İyileştirilmesi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ''2016 sonuna kadar uygulayacağımız Seramik Sektörü Strateji Belgesi ve Eylem Planı, bu sektörün yol haritasıdır. Kim üzerine ne düşüyorsa onu yapacak ve yakından takip edilecek'' dedi. 

     Ergün, Türkiye Seramik Sektörü Strateji Belgesi ve Eylem Planı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, seramik sektöründe İtalya'nın tasarım ve kalitede, İspanya'nın ise teknoloji konusunda dikkati çektiğini belirterek, ABD, Almanya ve Kuzey Avrupa ülkelerinin ise seramiğin kullanım alanını daha da genişletecek çalışmalara ağırlık verdiğini kaydetti. 

     Türkiye'nin de bu yarışın içinde olması, fiyat yerine, kalite, tasarım, Ar-Ge'de rekabet yarışına girmesi gerektiğini ifade eden Ergün, şunları söyledi: 

     ''Genç nüfusumuzu, coğrafyamızı, teknoloji yatırımlarımızı, sektördeki tecrübemizi ve güçlü ekonomik yapımızı düşününce, böyle bir yarışta ön sıralara geçebileceğimizi görmemiz lazım....