04 / 05 / 2024

ICBC Turkey

ICBC Turkey

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Xiangyang GAO kimdir? Hangi okuldan mezun?

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang GAO kimdir? Xiangyang GAO nereli? İşte ayrıntılar...

Chunyi ZHENG kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

ICBC Turkey Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür vekili Chunyi ZHENG kimdir? Kaç yaşında? Chunyi ZHENG  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Chunyi ZHENG'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Chunyi ZHENG'in yaşamına dair merak edilenler.

Xiangyang GAO kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

ICBC Turkey Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang GAO kimdir? Kaç yaşında? Xiangyang GAO  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Xiangyang GAO'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Xiangyang GAO'nun hayatına dair merak edilenler.

Türkiye'nin Çin'e ihracatını finansman imkanları artırabilir!

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Gao, "Ticari ve yatırım ilişkilerini destekleyen finansman imkanlarının artırılması Türk yatırımcıların Çin ile ticareti geliştirmesini sağlar." dedi.

ICBC güncel konut kredisi faiz oranı!

ICBC Turkey Yeni Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında 120 ay vade seçeneği ve yüzde 1,96 faiz oranlarından başlayan fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. ICBC’nin Yeni Evim Konut Kredisi ürününün detaylarını Kredi Pazarı araştırdı.

ICBC yeni evim konut kredisi faiz oranları!

ICBC Turkey ‘Yeni Evim’ Konut Kredisi ürünü kapsamında 120 ay vade seçeneği ve yüzde 1,96 faiz oranlarından başlayan fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. ICBC’nin Yeni Evim Konut Kredisi ürününün detaylarını Kredi Pazarı araştırdı.

ICBC, dev projelere finansman sağlayacak!

ICBC Turkey, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin 2,7 milyar dolarlık kredisinin refinansmanı için yetki verildi. 

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M. Abdelhakim Haskem Mohamed imzasıyla kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu.

ICBC Turkey Haberi

ICBC Turkey

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, bireysel bankacılık alanında özellikle konut kredisi ürününde agresif bir fiyat politikası izleyerek, Mayıs 2015’ten bu yana konut kredisi hacmini yüzde 322 büyüttüğünü duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:


“Türkiye’deki uzun vadeli konut piyasasındaki ihtiyacı göz önünde bulunduran ICBC Turkey ev sahibi olmak isteyenler için, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi. Kampanya, 24 aya kadar yüzde 0.88, diğer tüm vadelerde yüzde 0.98 faiz oranı ile dikkat çekiyor. ICBC Turkey, konut kredisine ek olarak, gerek sahibi olduğu evi teminat göstererek yüksek tutarlı ihtiyaçlarını finanse etmek isteyen, gerekse yeni aldıkları evin küçük tutarlı ihtiyaçlarını...