03 / 05 / 2024

içdaş arazisi projesi

içdaş arazisi projesi

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları nisan ayı içerisinde başlayacak. Aydınlı - Metal Yapı Konut'un İçdaş arazisi projesi Güneş Tepe İstanbul'da 2 bine yakın konut olacak...

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

TOKİ'den iş yeri edindirme projesi geliyor!

İnşaat sektörü ile ilgili bir takım açıklamalarda bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, TOKİ ile birlikte "uzun vadeli konut edindirme projesi" gibi "iş yeri edindirme projesi" yaptıklarını söyledi. .

Akiş GYO Londra'da konut projesi geliştirecek!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı rotasını Londra'ya çevirdi. Şirket Londra'da bir konut projesi gerçekleştirmek için ortaklık sözleşmesi imzaladı...

Moment İstanbul'da 3 bin 990 TL peşinatla!

AC Yapı’nın Kartal’da inşa ettiği Moment İstanbul projesi yeni yıla özel kampanya ile girdi. 2018 yılında 2017 fiyatlarıyla ev sahibi olmanın yolunu açan kampanya kapsamında 3 bin 990 lira peşinat ile 399 bin TL’ye ev sahibi olunabiliyor.

Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta!

TOKİ tarafından Başakşehir Kayabaşı'nda 349 bin 684 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta yapılacak.

Asaf İş Adi Ortaklığı 3. İstanbul 2017 fiyat listesi!

Konut teslimlerin 2019'da gerçekleşeceği 3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. İşte Asaf İş Adi Ortaklığı 3. İstanbul 2017 fiyat listesi...

Hakyapı iki projesi için ön talep topluyor!

Hak Yapı hayata geçireceği iki yeni projesi için ön talep topluyor. İki projede toplam 599 adet bağımsız birim yer alıyor

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Lejant, Amsterdam ve Roterdam'da proje yapacak!

Yurt dışında proje üretmek için yer arayışına giren Lejant Proje Ortağı Durul Dalgıç, "Amsterdam'da konut, Rotterdam'da ofis projesi yapıp kiralamayı planlıyoruz" dedi.

içdaş arazisi projesi Haberi

içdaş arazisi projesi


Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Güneş Tepe İstanbul projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar Güneşli'de eski İçdaş Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.


Güneştepe İstanbul projesi yaklaşık 2 bin konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 112 bin metrekare alanda yükselen Güneş Tepe İstanbul projesinde ön satış nisan ayında başlayacak.


Projenin lansmanı Haziran ayında gerçekleştirilecek. Güneştepe İstanbul Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri sunuluyor. Güneştepe İstanbul'da 230 bin metrekare satılabilir alan, 20 bin metrekare ticari alan yer alıyor.




Tel: 0 212 322 65 65

Web: www.metalyapikonut.com

Gülcihan...