06 / 05 / 2024

içdaş çanakkale yatırımları

içdaş çanakkale yatırımları

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Yemeniciler Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yemeniciler Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Parlar tarafından kuruldu.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

içdaş çanakkale yatırımları Haberi

içdaş çanakkale yatırımları

Çelik sektörünün Çanakkale'deki güçlü oyuncusu İçdaş önemli yatırıma hazırlanıyor. Ekonomist'ten Sibel Atik'in haberine göre; firma İlk olarak 350 milyon dolarlık yatırımla toplam kapasitesi 3 milyon ton olması öngörülen yassı çelik üretim tesisini Çanakkale'de kurmayı hedefliyor. 

Firma bu tesisi 2025 yılında açacak. Çelik İhracatçılar Birliği (ÇİB) Başkanı ve İçdaş Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Aslan bu tesis için görüşmelere başladıklarını fakat karar aşamasını 2022 yılını bulacağını belirtiyor. Aslan, "Bu yatırımla kapasitemiz toplamda 6 milyon ton olacak. Dünya genelinde çelik fiyatları artınca global ölçekte yatırımlar arttı. Bu nedenle 16-18 ayda teslim edilen makine ekipmanları, şimdi ise kontrat imzalandıktan 26-28 aydan sonra mümkün olmuyor"  şeklinde konuştu.

Çelik ihracatı Eylül'de zirve...