29 / 05 / 2024

içdaş Fabrika arazisine ne olacak

içdaş Fabrika arazisine ne olacak

Güneşli'de yer alan İçdaş'ın eski fabrika arazisinde yapılacak 250 milyon dolarlık proje için ilk kazma vuruldu.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Baykar’a Suudi Arabistan’da fabrika açması için teklif geldi! BAE’ye 20 SİHA gitti

Türk savunma firması Baykar tarafından üretimi yapılan 20 adet silahlı insansız hava aracı (SİHA) Bayraktar'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne bu ay teslim edildiği öğrenildi. İşte detaylar…

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

Xiaomi, Avcılar'da fabrika kuracak!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Avcılar'da kuracağı fabrika ile akıllı telefon üretimine başlayacak.

Katar'da inşa edilecek fabrikanın temeli Bartın'da atılıyor!

Bartın'da faaliyet gösteren çelik konstrüksiyon firması, ürettiği malzemeleri fabrika yapımında kullanılmak üzere Katar'a ihraç ediyor

Turaş Gaz Latin Amerika'da fabrika açıyor!

Selimpaşa’daki akıllı üretim tesisinden dünyaya gaz armatürleri satan Turaş, koronavirüs salgını sonrası Amerika’dan aldığı siparişlere yetişebilmek için Latin Amerika'da fabrika açacak...

Tesla, Almanya'da fabrika kuracak!

ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, Almanya'da fabrika kuracak. Fabrika alanı içinde kalan yaklaşık 92 hektarlık ormandaki ağaçların kesileceği iddia edildi.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria'da Filistinlilerin arazisine el koydu!

İsrail askerleri korumasıyla yasa dışı konut inşa edip işgal altında yer alan Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir araziye el koyup, kazı çalışmaları başladı.

İÇDAŞ'ın Çanakkale'deki tesisleri 50 milyon dolara mal olacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İÇDAŞ'ın tesislerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Burası Marmara'nın, Karadeniz'in ve Akdeniz'in en büyük kuru yük gemilerinin inşa edileceği özel kuru havuz olacak." dedi.

Çimentocular Afrika’da fabrika avına çıktı!

Dünyada 4'üncü, Avrupa'da ise 1'inci olan Türk çimento sektörü yeni dönemde global marka oluşturacak. Hedef ise yurt dışında üretim.

içdaş Fabrika arazisine ne olacak Haberi

içdaş Fabrika arazisine ne olacak

Güneşli'de yer alan İçdaş'ın eski fabrika arazisinde yapılacak 250 milyon dolarlık proje için ilk kazma vuruldu.  Projeyi Aydınlı İnşaat ve Metal Yapı Konut ortaklaşa gerçekleştirecek. Projenin lansmanının önümüzdeki eylül veya ekim ayı gibi yapılması planlanıyor. 112 dönümlük alandaki projede bin 450 konut ve 40 dükkan yer alacak. Projenin inşaatı 2017 yılında tamamlanacak. 


Güneşli'de yer alan İçdaş'ın eski fabrika arazisinde yapılacak proje için ilk kazma vuruldu. Bölgenin 112 dönüm büyüklüğü ile tek parça en değerli arazisinde hasılat paylaşım modeliyle yapılacak projeyi Aydınlı İnşaat ve Metal Yapı Konut ortaklaşa gerçekleştirecek. Aldığımız bilgiye göre 250 milyon dolara mal olacak projenin lansmanının eylül veya ekim ayı gibi yapılması planlanıyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması öngörülüyor.  Projeyle ilgili bilgi veren Aydınlı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay...